Pop-up vergaderruimte

Een pop-up vergaderruimte voor je evenement

28 mei 2018

Een stijlvolle pop-up vergaderruimte of werkplek voor op je evenement. Ideaal als je mensen in groepjes wat wilt laten uitwerken. Of gebruik het als kantoortje voor de crew.

Interactie en persoonlijk contact bevorderen

Op grote evenementen zie je steeds vaker dat er aandacht wordt besteed aan persoonlijk contact en beleving. Dat doe je het best door de groep op te splitsen in verschillende ruimtes en in het programma interactieve sessies aan te bieden zoals workshops en brainstorms. Of door mensen in groepjes een opdracht te laten uitwerken.

Zo’n pop-up werkplek als deze is ideaal om mensen van 2 tot 6 personen samen te laten komen. Even iets meer rust om met elkaar in gesprek te gaan, maar je blijft wel in de sfeer van het evenement. De wanden zijn geluiddempend, dus ze hebben niet al teveel last van de drukte.

Pop-up vergaderruimtes

Meer ideeën

Je kunt het overigens ook gebruiken voor Meet & Greets met een spreker. Of als werkplekken voor de crew als je wilt dat ze toegankelijk blijven voor publiek, sponsoren en/of standhouders bijvoorbeeld. Voor de crew ook wel fijn om niet ergens achter in een kamertje te werken. Op deze manier proeven ze de sfeer van het evenement waar ze al die tijd zo hard aan gewerkt hebben ook nog een beetje.

Je eigen pop-up vergaderbox

Nog goed om te weten: de pop-up is gemaakt van honingraad karton en het materiaal is herbruikbaar. Fijn! De buitenkant kun je laten bestickeren, zodat het helemaal in de stijl is van je evenement. Als je de box bestelt, dan zit daar een vloer bij (van een houten pallet), twee banken (je mag zelf een kleur kiezen), een tafel, verlichting en stroomaansluiting.

Kijk voor meer informatie op deprojectinrichter.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

5 tips voor een stressloos evenement

Dat een goede voorbereiding het halve werk is, weet je natuurlijk allang. Toch is het werk als een eventmanager vaak wel even stressen. Daarom 5 tips voor een stressloos evenement. 

Lees verder
Gadgets & Producten

Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Lees verder
Organisatie

Een stand die echt opvalt? 3 creatieve en betaalbare ideeën

Een opvallende stand trekt meer bezoekers. Ook met een klein budget kun je iets creatiefs neerzetten. Dit keer 3 creatieve en betaalbare ideeën. 

Lees verder

Een reactie plaatsen