Een robot als barman

21 januari 2016

Ook de evenementenbranche ontkomt niet aan robotisering. Zo kun je robots inzetten om drankjes te mixen en te serveren. 

We konden er natuurlijk op wachten, maar Makr Shakr is de eerste die er mee komt: een robot als barman. Deze creatie bestaat uit een grote container, waarvan de deuren openklappen en zo een bar vormen. De deuren bestaan uit videoschermen. In de container zelf hangen 168 flessen drank waar de twee robot(armen) van tappen, 120 per uur.

Bestellen via een app

Via een app kan men een bestelling doen. Je ziet gelijk hoelang het duurt voor je drankje klaar is. Mooi voordeel, zeker voor kleine mensen zoals ik, is dat je niet meer bang hoeft te zijn dat de barman steeds over je heen kijkt! Wat ook leuk is is dat je voorgemixte dranken kunt bestellen, er zelf een kunt samenstellen of met anderen aanwezigen kunt delen wat voor geweldige mix je hebt gemaakt.

makr_shakr

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eetbaar servies: smakelijk en duurzaam

Eetbaar servies is in opmars. Het scheelt namelijk een hoop afval. We laten je voorbeelden zien van eetbare bordjes, bestek en drinkbekers.

Lees verder

Cocktailmachine: ideaal voor drukke evenementen

Cocktails, heerlijk voor op een zomers evenement, maar wat als de bartenders de vraag niet aankunnen? Er bestaat een cocktailmachine, de Cocktailizer!

Lees verder
Inschuifbare meubels

Ruimte besparen met inschuifbare meubels

Meubels nemen veel ruimte in. Maar de designmeubels van Modubilo niet. De platte onderdelen schuif je zo in elkaar tot tafels en stoelen.

Lees verder

1 gedachte over “Een robot als barman”

Een reactie plaatsen