Een robot als barman

21 januari 2016

Ook de evenementenbranche ontkomt niet aan robotisering. Zo kun je robots inzetten om drankjes te mixen en te serveren. 

We konden er natuurlijk op wachten, maar Makr Shakr is de eerste die er mee komt: een robot als barman. Deze creatie bestaat uit een grote container, waarvan de deuren openklappen en zo een bar vormen. De deuren bestaan uit videoschermen. In de container zelf hangen 168 flessen drank waar de twee robot(armen) van tappen, 120 per uur.

Bestellen via een app

Via een app kan men een bestelling doen. Je ziet gelijk hoelang het duurt voor je drankje klaar is. Mooi voordeel, zeker voor kleine mensen zoals ik, is dat je niet meer bang hoeft te zijn dat de barman steeds over je heen kijkt! Wat ook leuk is is dat je voorgemixte dranken kunt bestellen, er zelf een kunt samenstellen of met anderen aanwezigen kunt delen wat voor geweldige mix je hebt gemaakt.

makr_shakr

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

5 tips & tools om je productiviteit te verhogen

Marketeers en eventmanagers zijn vaak duizendpoten en herkennen dit vast: Je hebt teveel te doen en te weinig tijd. Om nu niet helemaal door te draaien van al die to-do lijstjes geven we je 5 tips en tools.

Lees verder
Nieuwjaarsborrel oSeven
Organisatie

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Ik besloot er een kijkje te gaan nemen.

Lees verder
Festival Safari
Entertainment

Festivalsafari: als improvisatietheater of als rondleiding

Wat een goed idee voor grote festivals en evenementen: een festivalsafari! Neem bezoekers mee over het terrein en laat zien wat er allemaal te beleven valt.

Lees verder

1 gedachte over “Een robot als barman”

Een reactie plaatsen