Een robot als barman

21 januari 2016

Ook de evenementenbranche ontkomt niet aan robotisering. Zo kun je robots inzetten om drankjes te mixen en te serveren. 

We konden er natuurlijk op wachten, maar Makr Shakr is de eerste die er mee komt: een robot als barman. Deze creatie bestaat uit een grote container, waarvan de deuren openklappen en zo een bar vormen. De deuren bestaan uit videoschermen. In de container zelf hangen 168 flessen drank waar de twee robot(armen) van tappen, 120 per uur.

Bestellen via een app

Via een app kan men een bestelling doen. Je ziet gelijk hoelang het duurt voor je drankje klaar is. Mooi voordeel, zeker voor kleine mensen zoals ik, is dat je niet meer bang hoeft te zijn dat de barman steeds over je heen kijkt! Wat ook leuk is is dat je voorgemixte dranken kunt bestellen, er zelf een kunt samenstellen of met anderen aanwezigen kunt delen wat voor geweldige mix je hebt gemaakt.

makr_shakr

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED DJ booth
Entertainment

LED DJ booth: een kleurrijke eyecatcher

Een goede DJ is heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Deze LED DJ booth is een kleurrijke eyecatcher die het feest compleet maakt.

Lees verder
Gadgets & Producten

CrowdLED: lichtgevende armbanden voor grote en kleine evenementen

De lichtgevende armbanden kun je op verschillende manieren inzetten op je evenement. Deze versie is ook geschikt voor kleinere evenementen en kun je zelf bedienen!

Lees verder
Beurswand
Entertainment

Inspiratie: interactie met beursbezoekers

Laat je inspireren door dit slimme ontwerp waarbij beursbezoekers hun mening uitte door een touw te spannen aan een muur.

Lees verder

1 gedachte over “Een robot als barman”

Een reactie plaatsen