Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

Een stoel of bank op een canvasdoek waar je in kunt zitten

3 januari 2017

Dit canvasdoek is niet alleen een leuke aankleding voor een evenement. Het verrassende is, dat je bezoekers er ook in kunnen zitten.

Als je bezoekers naar je stand wilt trekken, of gewoon iets leuks wilt neerzetten op een evenement, kijk dan eens naar de canvas chair. Wedden dat dit de aandacht trekt? Het lijkt een schilderij van een stoel of bank, maar je kunt er daadwerkelijk op gaan zitten.

Hoe kan dat nou?

Ja, dat vroegen wij ons ook af. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Het doek is gemaakt van elastisch stof en geeft dus mee. Aan de achterzijde van het frame is er een hout plankje ter hoogte van het zitgedeelte.

Erg comfortabel is het waarschijnlijk niet voor een lange zit, maar opvallend is het wel. Mensen willen het vast even uitproberen!

Als je er nog een boodschap aan koppelt, dan is het meer dan een leuk item. Wat de juiste boodschap is, is helemaal afhankelijk van je evenement. Thema’s die in ieder geval goed aansluiten bij de canvas chair zijn bijvoorbeeld out-of-the-box denken, ontdekken, flexibiliteit of iets over perceptie.

De canvasstoel is bedacht door een Japanse studio. Je kunt het doek onder andere bestellen bij InnerMost.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Magic Mirror: Interactieve fotospiegel met veel gave features

Foto’s maken met allerlei achtergrondjes en filters, GIF-animaties opnemen, een flipbook printen en een spelletje spelen. Het kan met de Magic Mirror. 

Lees verder
Bloemenmuur

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Lees verder
Locatie- en ruimte-indeling

Interview: tips over het bepalen van een goede ruimte-indeling

Sluit de gekozen locatie en opstelling wel bij jouw evenement? En als je tussendoor het format aanpast, pas je dan ook de opstelling daarop aan? Ik sprak over dit onderwerp met Jan-Jaap In de Maur.

Lees verder

Plaats een reactie