Een terugblik in een magazine

Een terugblik in een magazine

11 maart 2015

De manieren om evenementen vast te leggen worden steeds creatiever. Van mindmaps en illustratoren naar een compleet magazine!

Je wilt het liefst zo lang mogelijk na het evenement de aandacht vasthouden. Dit kun je simpelweg doen door de foto’s, video’s of presentaties te delen. Nog mooier is om de besproken ideeën direct vast te leggen en zo snel mogelijk te delen.

Magazine on the Spot

Zo deelde ik laatst al de tip om een illustrator in te huren. Niet lang daarna zag ik op EvenementenContact een bedrijf die samenvattingen van de dag maakte door middel van een mindmap. Maar het kan ook anders; huur een fotograaf, redacteur en tekstschrijver in en zij maken ter plekke een magazine. Het team van Magazine on the Spot (een betere naam konden ze niet verzinnen) regelt het voor je!

Zij interviewen de sprekers en gasten, maken direct een professionele foto en de vormgever zet de content in elkaar als heus magazine. Het mooie is; de volgende ochtend ligt het al in digitale vorm klaar.

Magazine on the spot

Update juni 2019

We zijn een paar jaar verder en ik we hebben een keer samen verslag gedaan voor een evenement. Ik maakte een vlog, zij maakte een magazine. Het was voor de Aedes Corporatiedag. Je kunt het magazine als voorbeeld bekijken (en zien dat ik ook vlogs maak in opdracht!).

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

water met wijnsmaak

Innovatie gespot: water met wijnsmaak

Deze maand in innovatie gespot: water met wijnsmaak, bezoekers zelf bier laten tappen en een toren van glas wat energie op wekt.

Lees verder
Festivak goodies spotten

Vlog: Goodies spotten op Festivak

Op 15 en 16 november vond Festivak plaats. Daar moest ik natuurlijk heen om goodies te spotten. Benieuwd wat ik allemaal tegenkwam? Ik vlogde erover!

Lees verder

Met deze gadget heb je geen last meer van ruis op een evenement

Teveel ruis op je evenement? Met deze handige tool beland je in je eigen, persoonlijke bubbel.

Lees verder

Een reactie plaatsen