Een virtual host als aandachtstrekker op de beurs

5 juli 2016

Hoe zorg je nou dat beursbezoekers je stand niet voorbij lopen als de standbemanning net even in gesprek zijn? Zet een Virtual Host in! 

De voordelen

Het klinkt best handig, een virtual host. Een geprojecteerde man/vrouw op een silhouet die bezoekers wat vertelt over jouw bedrijf, product of dienst. Beursbezoekers staan hoogstwaarschijnlijk even stil om te kijken wat er gebeurt. Zo worden ze gelijk even beziggehouden als de standbemanning net even druk in gesprek is. Het is ook een goede ijsbreker voor standbemanning die het spannend vindt om zomaar mensen aan te spreken. Dan heeft de virtual host alvast het eerste ‘contact’ gelegd.

Andere bijkomende voordelen zijn natuurlijk dat de virtual host nooit moe wordt, geen lunchpauze hoeft, niet staat te hangen aan een statafel en de kleding ongekreukt blijft 😉

Ideaal voor productpresentaties

De host is vooral geschikt voor productpresentaties die hij/zij ook in z’n eigen handen heeft en er wat over vertelt. In plaats van een product kan de host ook een logo laten zien. Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Ook inhuren?

Vision2Watch is het enige bedrijf in Nederland waar je dit kunt huren. Ze doen dit al zo’n 4 jaar. Ik heb het zelf nog maar één keer gezien en dat moet voor EventGoodies geweest zijn, anders had ik er allang over geblogd natuurlijk! Ik kan me er niet zoveel meer van herinneren, maar ik weet wel dat ik eventjes geïnteresseerd heb staan kijken.

Je kunt kiezen uit een aantal modellen of bijvoorbeeld een van je eigen medewerkers inzetten. Ook kun je natuurlijk zelf bepalen wat ze aan hebben, wat ze eventueel tonen (product of logo) en wat ze exact zeggen.

Dus wil je iets unieks op een beurs inzetten? Kijk dan eens bij virtual-host.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.