lamzac

Een zitzak in je broekzak

21 maart 2016

Dit is dus echt geweldig! Geen gedoe of gesleep meer met meubilair op je evenement, maar gewoon een opvouwbare zitzak die je vult met lucht en kan gebruiken als zitzak voor je gasten. Ik zie het al voor me als een chill out area op een indoor evenement of een festival!

Je vult de ‘Lamzak Hangout’ met lucht door ‘m heen en weer te zwaaien. Rol vervolgens de opening een paar keer op en bevestig de uiteindes aan elkaar door middel van een handige clip zodat de lucht niet kan ontsnappen. En klaar is Kees. Door het lichtgewicht materiaal stop je ‘m zo als een gevouwen pakketje in je tas.

De Lamzac is gemaakt door de Nederlandse ontwerper Marijn Oomen. Heb je 55 seconden de tijd? Kijk dan even hoe de ‘Lamzak’ live werkt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.