lamzac

Een zitzak in je broekzak

21 maart 2016

Dit is dus echt geweldig! Geen gedoe of gesleep meer met meubilair op je evenement, maar gewoon een opvouwbare zitzak die je vult met lucht en kan gebruiken als zitzak voor je gasten. Ik zie het al voor me als een chill out area op een indoor evenement of een festival!

Je vult de ‘Lamzak Hangout’ met lucht door ‘m heen en weer te zwaaien. Rol vervolgens de opening een paar keer op en bevestig de uiteindes aan elkaar door middel van een handige clip zodat de lucht niet kan ontsnappen. En klaar is Kees. Door het lichtgewicht materiaal stop je ‘m zo als een gevouwen pakketje in je tas.

De Lamzac is gemaakt door de Nederlandse ontwerper Marijn Oomen. Heb je 55 seconden de tijd? Kijk dan even hoe de ‘Lamzak’ live werkt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Online survey mobiel
Organisatie

Wat kunnen wij verbeteren aan onze content?

Hoewel we vaak enthousiaste reacties krijgen op onze site en de blogs, horen we het natuurlijk graag wat we nog kunnen verbeteren. Wil jij alsjeblieft een korte vragenlijst invullen?

Lees verder
Bezoekers beinvloeden
Organisatie

Bezoekers subtiel beïnvloeden met tape

Wil je zorgen dat jouw bezoekers een bepaalde route nemen of gangpad kiezen op een beurs? Beïnvloed ze subtiel met een rolletje tape!

Lees verder
Entertainment

3 Muzikale workshops om mensen te verbinden

Samen muziek maken is leuk. In welke vorm dan ook. Als je een teambuildingsuitje zoekt dat in het teken staat van muziek, bekijk dan deze 3 workshops.

Lees verder

Een reactie plaatsen