Schommel huren evenement

Even ontspannen met de Silent Swing

14 mei 2019

Combineer een schommel met Silent Disco-koptelefoons en je hebt de Silent Swing. Een fijne manier om even te ontspannen op drukke evenementen.

Aangezien ik zelf nogal snel overprikkeld kan raken op evenementen, vind ik het fijn als er momenten of plekjes zijn waar je even tot rust kan komen. Zo nu en dan schrijf ik dan ook over creatieve plekken waar je je kunt afzonderen. Van een zithoek met wanden die de geluid dempen (al dan niet in de stijl van een woonkamer) tot een gigantisch luchtkasteel die je in een ontspannen sfeer brengt. Deze keer vond ik de Silent Swing om toe te voegen aan het lijstje.

Silent Swing

Schommelen met koptelefoon

Zoals ik in de blog over de LED-schommels schreef, zie ik steeds vaker schommels op evenementen. Ook op zakelijke evenementen en eventlocaties. Even schommelen is een leuke ontspanning en niet alleen voor kinderen. Wat de Silent Swing extra relaxt en ontspannend maakt, is als je je even kan afsluiten van de rumoer op een evenement.

Je krijgt een koptelefoon op waardoor je even kan afzonderen en ontspannen. De muziek is afgestemd op de schommelbeweging. Zodat de schommelbeweging en de muziek elkaar extra versterken.

Praktische informatie

Er kunnen twee mensen tegelijk schommelen en er zijn twee Silent Swings te huur. Dus in totaal kun je vier mensen tegelijk laten schommelen. Per Silent Swing heb je 7×5 meter ruimte nodig. De schommel is 2,80 meter hoog. Je kunt het buiten op het gras zetten of binnen. Er moet iemand bij zijn die mensen begeleid, je wilt ook voorkomen dat mensen met de koptelefoons er vandoor gaan. Je kunt je eigen mensen inzetten of iemand van Silent Swing inhuren.

Toch niet helemaal wat je zoekt? Stuur me een berichtje, dan denk ik met je mee.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Houten pop-up bankjes met verwarmde kussentjes

Op Festivak kwam ik eens deze bankjes tegen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar de kussentjes warmen op zodra je er op gaat zitten. Je kunt ze dus het hele jaar inzetten op jouw evenement!

Lees verder
Organisatie

Geen blogger uitgenodigd? Gemiste kans!

Nodig bloggers uit op jouw evenement voor meer bereik en meer naamsbekendheid. In dit artikel lees je de voordelen en tips voor de aanpak. 

Lees verder
Origineel presentatiescherm Hema Vlog Academy
Organisatie

Origineel presentatiescherm bij HEMA Vlog Academy

Bij de HEMA Vlog Academy maakten ze gebruik van een origineel presentatiescherm die op het podium stond. Mooi gedesignd en met een verrassingselement!

Lees verder

Een reactie plaatsen