Eventrailers en containers

4 Trailers en containers voor promotie op locatie

5 maart 2018

We hebben al eerder over eventcontainers en -trailers geschreven, maar we zijn meer varianten tegengekomen. We zetten ze daarom voor je op een rij.

Of je nou meedoet aan een grote beurs of een eigen evenement organiseert, je wilt jouw boodschap over brengen aan jouw bezoekers. Met een customized trailer of container creëer je je eigen domein, in welke vorm je maar wilt. Een rustig plekje om in gesprek te kunnen gaan, een showroom waar je je producten presenteert of misschien wel een ruimte waar je een presentatie wilt geven. Het kan allemaal.

Communits

Hieronder zie je maar één voorbeeld van hoe je de units van Communits kan inzetten. Maar je kunt er heel veel kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld een terras op het dak laten zetten, twee units naast elkaar zetten of juist achter elkaar. Je kunt wanden zichtbaar houden met het glas of juist kiezen om gesloten ruimtes te maken (al dan niet met bedrukte wanden). Of als je iets organiseert in de zomer, gooi je alle wanden open en maak je een soort bar. Als je het ook nog eens combineert met goede signing, kun je een mooie eyecatcher neerzetten.

Communits

ContainerFabriek

De ContainerFabriek, waar we weleens eerder over geschreven bestaat ongeveer uit hetzelfde principe. Ook hier kun je zelf kiezen hoe je jouw ‘stand’ opbouwt. In dit geval maken ze gebruik van containers, wat al een bepaalde uitstraling heeft. Het is dus maar net wat bij jouw concept of huisstijl past.

Crazy Containers

Dan heb je nog Crazy Containers. Zij bieden beide varianten aan; glazen units met zwarte frames, maar ook containers. Ook hier zijn er allerlei mogelijkheden qua opzet. Een van de uitbreidingen die mij opviel is een unit als dak, met geprinte wanden en verlichting. Ideaal als je ergens staat tot in de avonduurtjes.

CrazyContainer LightBox

 

Promostream

Je kunt ook nog kiezen voor een mobiele locatie op wielen. De Promostream kun je van binnen en van buiten helemaal personaliseren. De trailer is van allerlei gemakken voorzien, zoals een keukenblok met vaatwasser, een tv-scherm, een photobooth en een uitklapbaar podium.

Promostream

Maar er is nog veel meer. Kijk ook eens bij Promotietrailer de Lugt, Van Essen Eventtrailer, de Promotrail of het chique TerraPaviljoen. Keus genoeg in ieder geval!

Foto in header: Communits

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Horecava 2018
Eten & Drinken

Vlog: Bijzondere hapjes en drankjes proeven op Horecava

De Horecava leek mij een prima plek om inspiratie op te doen. Ik was vooral benieuwd naar innovaties op het gebied van eten en drinken. Kijk mee met onze nieuwste vlog.

Lees verder
Entertainment

Zeg het met flessenpost

Een originele uitnodiging in de vorm van flessenpost. Een tikkeltje geheimzinnig, ludiek en ook zeker bijzonder. Nog leuker bij een evenement of feest met een water gerelateerd thema. 

Lees verder
Foodtruckfestival
Organisatie

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder

Een reactie plaatsen