Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Feedback wall TryLikes

TryLikes: een feedback wall voor evenementen

13 november 2018

Misschien heb je het weleens zien staan in een winkel: een display met smileys om aan te geven hoe aangenaam je het winkelen vond. Je kunt dit principe ook inzetten op je evenement om feedback te vragen.

Direct feedback ontvangen

TryLikes is een nieuw bedrijf met een handig feedback-systeem. Wat fijn is aan hun systeem is dat je op een leuke en snelle manier feedback kan verzamelen van bezoekers. Bijvoorbeeld over het evenement zelf: de ontvangst, de locatie, het eten en de sessies. Elke knop kun je opplakken waar je maar wilt. Je hebt geen kabels of elektra nodig. Je zou dus eenvoudig op meerdere locaties feedback kunnen vragen.

Trylikes voorbeelden

Resultaten bekijken

De resultaten van de feedback ontvang je in een rapport. Je kunt daarin ook vergelijkingen  maken per dag of moment van de dag. Wat nog goed is om te weten is dat als er bijvoorbeeld kinderen rondlopen die al spelend achter elkaar op de knopjes drukken, dat het systeem het doorheeft. Hij rekent dan gewoon één stem.

trylikes dashboard

Het concept is nog erg nieuw en de website is nog niet af, maar je kunt wel alvast informatie opvragen. Kijk op trylikes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

biljart voetbal

Voetbalevents met ballen

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Van spectaculaire show tot workshops, voetbalevents zijn in!

Lees verder
Online survey mobiel

Wat kunnen wij verbeteren aan onze content?

Hoewel we vaak enthousiaste reacties krijgen op onze site en de blogs, horen we het natuurlijk graag wat we nog kunnen verbeteren. Wil jij alsjeblieft een korte vragenlijst invullen?

Lees verder

Duurzame oplossing: het goodiebag buffet

Een slim idee als je wel flyers wilt weggeven in een goodiebag, maar dit zo duurzaam mogelijk wilt doen.

Lees verder

2 gedachten over “TryLikes: een feedback wall voor evenementen”

  1. Wat leuk om onze Feedback wall hier terug te zien. Dit bord is gebruikt op het Retail & Brands Festival afgelopen september, in samenwerking met Trylikes. En niet alleen erg mooi, maar ook heel functioneel.

  2. Oh wat grappig inderdaad om dan je ‘eigen’ wall hier tegen te komen! Leuk dat je ook een berichtje achterlaat. Het lijkt me een hele nuttige toevoeging op een evenement!

Plaats een reactie