Feedback wall TryLikes

TryLikes: een feedback wall voor evenementen

13 november 2018

Misschien heb je het weleens zien staan in een winkel: een display met smileys om aan te geven hoe aangenaam je het winkelen vond. Je kunt dit principe ook inzetten op je evenement om feedback te vragen.

Direct feedback ontvangen

TryLikes is een nieuw bedrijf met een handig feedback-systeem. Wat fijn is aan hun systeem is dat je op een leuke en snelle manier feedback kan verzamelen van bezoekers. Bijvoorbeeld over het evenement zelf: de ontvangst, de locatie, het eten en de sessies. Elke knop kun je opplakken waar je maar wilt. Je hebt geen kabels of elektra nodig. Je zou dus eenvoudig op meerdere locaties feedback kunnen vragen.

Trylikes voorbeelden

Resultaten bekijken

De resultaten van de feedback ontvang je in een rapport. Je kunt daarin ook vergelijkingen  maken per dag of moment van de dag. Wat nog goed is om te weten is dat als er bijvoorbeeld kinderen rondlopen die al spelend achter elkaar op de knopjes drukken, dat het systeem het doorheeft. Hij rekent dan gewoon één stem.

trylikes dashboard

Het concept is nog erg nieuw en de website is nog niet af, maar je kunt wel alvast informatie opvragen. Kijk op trylikes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Locaties

BioDome: duurzaam, mobiel en innovatief

De BioDome is een mobiele, duurzame locatie, die je zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunt customizen.

Lees verder
LED-act
Entertainment

Maak indruk met een LED Poi act

Zogenoemde pixel LED lampen zorgen voor een spectaculaire visuele act van licht,  beweging en ondersteunend materiaal als teksten, logo’s en foto’s. Creëer zo een unieke en persoonlijke show.

Lees verder
Gadgets & Producten

Slimme tools om het netwerken leuker en handiger te maken

Er komen steeds meer mogelijkheden om evenementbezoekers leuker, maar vooral ook slimmer te laten netwerken. Vier tools op een rij. 

Lees verder

2 gedachten over “TryLikes: een feedback wall voor evenementen”

  1. Wat leuk om onze Feedback wall hier terug te zien. Dit bord is gebruikt op het Retail & Brands Festival afgelopen september, in samenwerking met Trylikes. En niet alleen erg mooi, maar ook heel functioneel.

  2. Oh wat grappig inderdaad om dan je ‘eigen’ wall hier tegen te komen! Leuk dat je ook een berichtje achterlaat. Het lijkt me een hele nuttige toevoeging op een evenement!

Een reactie plaatsen