Festivak komt eraan en dit zijn de highlights

10 november 2015

Op 25 en 26 november kun je inspiratie opdoen bij Festivak in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Technologie & Beleving. Alvast twee highlights van wat je kunt verwachten.

Op Festivak zijn er naast een heleboel leveranciers te vinden voor al je benodigdheden voor het organiseren van een evenement. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere koplopers, zoals MyChip. Daarmee kun je op evenementen en festivals cashless betalen, zodat je niet meer in lange rijen hoeft te staan voor muntjes.

Maar deze blog heet natuurlijk niet voor niets EventGoodies en ik was vooral benieuwd naar wat voor gave items en eyecatchers er aanwezig waren. Hoewel ik na het evenement daar natuurlijk nog over zal bloggen, wil ik alvast twee leuke ‘goodies’ uitlichten.

Laat gasten hun eigen drankje mixen

mixx_vodka

In plaats van de voorgemixte blikjes drinken, kun je je gasten hun eigen drankje laten mixen. Met Mixx Drinks kies je zelf met welke frisdrank je je vodka, rum of whiskey mee wilt mixen.

Een krant over jouw evenement

fototainer_krant

De paparazzi van Fototainer schrijft en fotografeert een hele krant vol over jouw evenement. Al aan het einde van het evenement wordt het gedrukt en uitgedeeld. Een erg leuk aandenken voor jouw gasten dus!

Ga jij ook naar Festivak om deze goodies live te bekijken en om meer inspiratie op te doen? Meld je vooraf aan, dan is je toegangskaartje gratis.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Winegums van wijn
Eten & Drinken

Winegums van… wijn!

Je ziet steeds vaker ijs met alcohol. Maar dat kan natuurlijk ook met snoepjes. Dit bedrijf maakt winegums van, ja ja, wijn!

Lees verder
Eten & Drinken

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder
Rij bij buffet
Organisatie

Geen lange rijen meer voor het buffet!

Onnodig lange rijen tijdens het buffet. Ik stoor me er mateloos aan hoe onnodig slecht dat soms geregeld is. Dus hierbij wat tips om de rijen te verminderen.

Lees verder

Een reactie plaatsen