Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen

15 december 2016

Een nieuwe variant op de stressbal is deze kubus. Niet alleen de vorm is anders, het heeft ook veel knopjes. 

De naam zegt het al; de Fidget Cube is ideaal voor mensen die vaak friemelen en spelen met pennen en andere items die in de buurt liggen. Zowel een stressbal als zo’n kubus is best goed voor je: het verhoogt je concentratie en verlaagt de stress. Met deze kubus kun je klikken, rollen en draaien.

Leuke weggever op congressen of beurzen

Je kunt de kubus bijvoorbeeld weggeven op congressen. Ik denk dat de aandacht voor de spreker tijdens een presentatie of workshop zal toenemen als mensen dit speeltje gebruiken. In plaats te wippen op je stoel, kunnen ongeduldige bezoekers gebruik maken van deze hippe kubus.

We zien ook dat er op beurzen nog steeds stressballen worden weggegeven. Als je wilt opvallen op de beursvloer met een leuke give-away, dan is deze kubus een leuk alternatief!

Kijk voor meer informatie bij Kickstarter.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

SeatServe: laat bezoekers bestellingen doen met hun mobieltje

Eten en drinken bestellen vanaf je stoel tijdens een voorstelling, dat kan met de app SeatServe. Je hoeft niet meer in de rij te staan dus! 

Lees verder
Bitterballen voor evenement
Eten & Drinken

Bitterballen: oer-Hollandse guilty pleasure

Bitterballen. Ja daar gaan we echt een heel blog aan wijden, want een oer-Hollandse bitterbal is altijd welkom op een evenement. Een succes, ongeacht doelgroep, thema of locatie.

Lees verder
Gadgets & Producten

Deze tool maakt vertalen eenvoudig en goedkoop

Organiseer je een meertalig congres? WebTalk is een slimme oplossing voor online en live evenementen met internationale bezoekers.

Lees verder

6 gedachten over “Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen”

  1. Hy Samira, ze zijn gewoon al te koop in Nederland. Als je ze in grote aantallen wilt nemen dan kun je eens kijken bij groothandel Cahec Global, als je ze voor jezelf wilt bestellen dan kun je het gewoon in Google intikken en dan komen er verschillende resultaten voorbij. Hoop dat je er iets mee kunt

  2. Graag gedaan hoor 🙂

    Ben zelf ook een fanatiek friemelaar dus hoop er wat mensen mee te helpen

Een reactie plaatsen