flipbook

Flipbook: bewegend beeld vastleggen in een boekje

29 december 2017

Ken je de flipbook nog? Een boekje waar je beweging ziet als je snel door de pagina’s bladert. Een leuk alternatief op een statische foto of online GIF-je.

Het maken van een flipbook gaat ongeveer hetzelfde als in een fotohokje, maar nu werk je in een mobiele studio van 3 bij 3 meter. Je maakt een kort filmpje van 6 seconden, wacht anderhalve minuut en het boekje is klaar. Dit heeft natuurlijk ook een hoog entertainment gehalte. Dat is met een foto al, maar met een filmpje wordt het nog hilarischer. Zie je jezelf al staan met 5 man voor de camera, waar je allemaal tegelijk gek doet?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Een leuk, tastbaar product om mee te nemen. En om alsnog online aandacht te krijgen rondom je merk, kun je de 6 seconden filmpjes gelijk opsturen naar de bezoekers. Zij krijgen dan een MP4-je. Zo sla je twee vliegen in één klap: zo hebben bezoekers online en offline een mooie herinnering aan je evenement.

Customizen

De kaft van het flipbook kun je helemaal naar eigen wens laten opmaken. Daarnaast kun je kiezen wat voor achtergrond je op het papier wilt. Gewoon wit, een mooie achtergrondfoto, een green screen of een vrolijke printje.

Wat ook leuk is: je kunt een tekstje toevoegen aan de animatie, die als een soort lichtkrant in en uit beeld gaat. Kijk voor meer informatie over de flipbookstudio op j-r.nl/flipbooks.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met J&R Virtuality Entertainment. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Stroopwafel smaken
Eten & Drinken

Stroopwafels met bijzondere smaken

Verse stroopwafels zijn al een traktatie op zich. Maar deze bakkers verwennen jouw gasten helemaal met stroopwafels in allerlei bijzondere smaken.

Lees verder
Fotohokjes lichtjes
Gadgets & Producten

Tekenen met lichtjes in een fotohokje

Laat je creativiteit los in dit fotohokje. Je kunt hier je eigen lichttekening maken. Dat geeft een heel bijzonder effect!

Lees verder
VR stoel
Entertainment

VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in

Virtual reality voelt extra realistisch als je in een stoel zit die met het beeld meebeweegt. Geef jouw gasten de ultieme beleving op jouw evenement of op de stand!

Lees verder

Een reactie plaatsen