Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

flipbook

Flipbook: bewegend beeld vastleggen in een boekje

29 december 2017

Ken je de flipbook nog? Een boekje waar je beweging ziet als je snel door de pagina’s bladert. Een leuk alternatief op een statische foto of online GIF-je.

Het maken van een flipbook gaat ongeveer hetzelfde als in een fotohokje, maar nu werk je in een mobiele studio van 3 bij 3 meter. Je maakt een kort filmpje van 6 seconden, wacht anderhalve minuut en het boekje is klaar. Dit heeft natuurlijk ook een hoog entertainment gehalte. Dat is met een foto al, maar met een filmpje wordt het nog hilarischer. Zie je jezelf al staan met 5 man voor de camera, waar je allemaal tegelijk gek doet?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Een leuk, tastbaar product om mee te nemen. En om alsnog online aandacht te krijgen rondom je merk, kun je de 6 seconden filmpjes gelijk opsturen naar de bezoekers. Zij krijgen dan een MP4-je. Zo sla je twee vliegen in één klap: zo hebben bezoekers online en offline een mooie herinnering aan je evenement.

Customizen

De kaft van het flipbook kun je helemaal naar eigen wens laten opmaken. Daarnaast kun je kiezen wat voor achtergrond je op het papier wilt. Gewoon wit, een mooie achtergrondfoto, een green screen of een vrolijke printje.

Wat ook leuk is: je kunt een tekstje toevoegen aan de animatie, die als een soort lichtkrant in en uit beeld gaat. Kijk voor meer informatie over de flipbookstudio op j-r.nl/flipbooks.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met J&R Virtuality Entertainment. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Purpuz planner

Ambitieuze doelen bepaal en haal je met de Purpuz Planner

Heb je ambitieuze plannen voor het nieuwe jaar? De Purpuz Planner helpt je je doelen te verhelderen en te behalen!

Lees verder
Bloemenmuur

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Lees verder
Sprekers aankondigen

Zo kondig je sprekers aan op social media

Sprekers zijn een geweldige bron om jouw evenement onder de aandacht te brengen. Wij vonden wat mooie voorbeelden hoe je sprekers promoot op social media.

Lees verder

Plaats een reactie