flipbook

Flipbook: bewegend beeld vastleggen in een boekje

29 december 2017

Ken je de flipbook nog? Een boekje waar je beweging ziet als je snel door de pagina’s bladert. Een leuk alternatief op een statische foto of online GIF-je.

Het maken van een flipbook gaat ongeveer hetzelfde als in een fotohokje, maar nu werk je in een mobiele studio van 3 bij 3 meter. Je maakt een kort filmpje van 6 seconden, wacht anderhalve minuut en het boekje is klaar. Dit heeft natuurlijk ook een hoog entertainment gehalte. Dat is met een foto al, maar met een filmpje wordt het nog hilarischer. Zie je jezelf al staan met 5 man voor de camera, waar je allemaal tegelijk gek doet?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Een leuk, tastbaar product om mee te nemen. En om alsnog online aandacht te krijgen rondom je merk, kun je de 6 seconden filmpjes gelijk opsturen naar de bezoekers. Zij krijgen dan een MP4-je. Zo sla je twee vliegen in één klap: zo hebben bezoekers online en offline een mooie herinnering aan je evenement.

Customizen

De kaft van het flipbook kun je helemaal naar eigen wens laten opmaken. Daarnaast kun je kiezen wat voor achtergrond je op het papier wilt. Gewoon wit, een mooie achtergrondfoto, een green screen of een vrolijke printje.

Wat ook leuk is: je kunt een tekstje toevoegen aan de animatie, die als een soort lichtkrant in en uit beeld gaat. Kijk voor meer informatie over de flipbookstudio op j-r.nl/flipbooks.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met J&R Virtuality Entertainment. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

marshmallow

Marshmallows snoepen op evenementen

Zoetigheden doen het altijd goed op evenementen. Bij de ontvangst, als snack of als zoete herinnering. Trakteer bezoekers op handgemaakte marshmallows.

Lees verder
whatsapp voor evenementen

Geen event app maar WhatsApp

Maak het je bezoekers makkelijk en zet WhatsApp in. Enerzijds om de juiste informatie op het juiste moment te sturen, anderzijds om snel vragen te beantwoorden. Ideaal!

Lees verder
Intelligente wanden

Goodies gespot online: wanden met nuttige functies

Wanden kun je veel nuttiger inzetten dankzij deze slimme oplossingen. Praktisch, functioneel of juist om een bepaalde sfeer te creëren.

Lees verder

Een reactie plaatsen