Flogo Cloud: jouw logo van sop in de lucht

11 februari 2016

Ga je een nieuw logo introduceren en wil je dat op een bijzondere manier presenteren? Laat dan jouw logo met Flogo Cloud omzetten in sop dat door de lucht vliegt. 

Wat is het?

Een Flogo Cloud is een logo (of een andere afbeelding of icoon) dat is omgezet in een soort wolkje van sop. Omdat de Flogo lichter is dan bijvoorbeeld helium, vliegt het eenvoudig de lucht in. En geen zorgen, het is 100% groen en milieuvriendelijk.

De machine laat per uur ruim 350 Flogo’s de lucht in gaan. Afhankelijk van het weer blijft jouw logo een paar minuten tot zelfs een paar uur in tact. Genoeg dus voor de bezoekers op locatie.

De standaardafmetingen zijn circa 60 en 90 centimer. Maar je kunt ook grotere Flogo’s laten maken. Hoe groter ze worden, hoe complexer de logo’s kunnen zijn. Je kunt ook voor gekleurde Flogo’s kiezen en zorgen dat ze licht geven in het donker, zoals in de video hieronder!

Kijk voor meer informatie op Flogocloud.com en Flogos.eu.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

Lees verder
Gadgets & Producten

Verras bezoekers met prachtige creaties van ballonnen

Wist je dat er mensen zijn die onwijs mooie creaties kunnen maken van ballonnen? Niet alleen maar ballonnenbogen, maar zelfs ballonkostuums of een paleis!

Lees verder
Boot huren
Locaties

Stoere boot met veel ruimte, binnen én buiten

Ben je op zoek naar een varende eventlocatie? Kijk dan eens naar Docks. Een stoere boot, met veel ruimte, 2 verdiepingen en een buitendek.

Lees verder

Een reactie plaatsen