Flogo Cloud: jouw logo van sop in de lucht

11 februari 2016

Ga je een nieuw logo introduceren en wil je dat op een bijzondere manier presenteren? Laat dan jouw logo met Flogo Cloud omzetten in sop dat door de lucht vliegt. 

Wat is het?

Een Flogo Cloud is een logo (of een andere afbeelding of icoon) dat is omgezet in een soort wolkje van sop. Omdat de Flogo lichter is dan bijvoorbeeld helium, vliegt het eenvoudig de lucht in. En geen zorgen, het is 100% groen en milieuvriendelijk.

De machine laat per uur ruim 350 Flogo’s de lucht in gaan. Afhankelijk van het weer blijft jouw logo een paar minuten tot zelfs een paar uur in tact. Genoeg dus voor de bezoekers op locatie.

De standaardafmetingen zijn circa 60 en 90 centimer. Maar je kunt ook grotere Flogo’s laten maken. Hoe groter ze worden, hoe complexer de logo’s kunnen zijn. Je kunt ook voor gekleurde Flogo’s kiezen en zorgen dat ze licht geven in het donker, zoals in de video hieronder!

Kijk voor meer informatie op Flogocloud.com en Flogos.eu.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3 manieren om Energy Floors in te zetten op een evenement

We hebben eens geschreven over de energievloer. Een innovatieve ‘goodie’, maar hoe kun je dit nou inzetten op een evenement? We geven je 3 leuke ideeën!

Lees verder
Snapchat evenement

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is niet meer alleen voor tieners. Ik geef je 2 manieren om Snapchat effectief in te zetten op jouw evenement.

Lees verder

3 Toffe innovaties voor jouw evenement

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om je evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Lees verder

Een reactie plaatsen