Flogo Cloud: jouw logo van sop in de lucht

11 februari 2016

Ga je een nieuw logo introduceren en wil je dat op een bijzondere manier presenteren? Laat dan jouw logo met Flogo Cloud omzetten in sop dat door de lucht vliegt. 

Wat is het?

Een Flogo Cloud is een logo (of een andere afbeelding of icoon) dat is omgezet in een soort wolkje van sop. Omdat de Flogo lichter is dan bijvoorbeeld helium, vliegt het eenvoudig de lucht in. En geen zorgen, het is 100% groen en milieuvriendelijk.

De machine laat per uur ruim 350 Flogo’s de lucht in gaan. Afhankelijk van het weer blijft jouw logo een paar minuten tot zelfs een paar uur in tact. Genoeg dus voor de bezoekers op locatie.

De standaardafmetingen zijn circa 60 en 90 centimer. Maar je kunt ook grotere Flogo’s laten maken. Hoe groter ze worden, hoe complexer de logo’s kunnen zijn. Je kunt ook voor gekleurde Flogo’s kiezen en zorgen dat ze licht geven in het donker, zoals in de video hieronder!

Kijk voor meer informatie op Flogocloud.com en Flogos.eu.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3 Dingen die ik geleerd heb bij mijn eerste congres

Volgende maand vind de 9ste editie plaats van Avanade Inspire. Ik heb de eerste 4 edities georganiseerd en vond het tijd om eens terug te blikken. Wat heb ik geleerd van mijn eerste congres?

Lees verder

Het wordt tijd voor meer vrouwelijke sprekers op congressen

Is het jou weleens opgevallen dat de meeste sprekers mannelijk zijn? En dat terwijl er zoveel vrouwelijke experts zijn. Bij ZijSpreekt vind je ze!

Lees verder

Terugblik EvenementContact 2016

Ook dit jaar bezocht ik weer EvenementContact. In deze blog een korte terugblik en wat highlights die ik ben tegengekomen.

Lees verder

Een reactie plaatsen