Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Fontein huren met bar

Een bar en fontein in één

11 november 2019

Een bar hoeft niet alleen te zijn om bezoekers van een drankje te voorzien. Het kan ook een eyecatcher zijn. Zoals de Fontijnbar.

Nee, ik maak geen spelfout. Het heet echt Fontijnbar, een bar van Firma de Fontijn. Je hebt het misschien al eens gezien op de Parade of een festival, want het is geen nieuwe goodie. Op het dak van de bar zit een fontein. Slim, want zo is het veel beter te zien dan als het op de vloer staat, neemt het veel minder ruimte in en sla je twee vliegen in één slag.

Voor binnen en buiten

Je gaat er misschien vanuit dat je het alleen buiten kunt neerzetten, maar binnen is op zich ook mogelijk. Er zijn vier variaties. Ze verschillen qua grootte, maar er is ook een wat klassiekere versie en een moderne. En bij de laatste kun je je eigen branding op de LED-verlichte barren plaatsen. Er is ook een variant die je op een verhoging kan plaatsen, met drie trappetjes.

De Fontijnbar past goed op bedrijfsfestivals, maar het heeft ook een wat magische sfeer. Is dat laatste waar je naar zoekt, kijk dan ook eens naar de act Dancefloor Confessions, spiegeltenten en Oosterse tenten. Voor bijpassende acts kun je inspiratie op doen bij Strtfstvl. Of bekijk m’n vlog over mijn bezoek aan de laatste editie. Daar zie je ook wat leuke acts voorbij komen.

Als je nog iets specifieks zoekt voor je evenement en je kunt het niet op de website vinden, stel je zoekvraag dan via dit formulier. We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bobbleshop

Bobbles: grappige poppetjes met je eigen gezicht

Wil je een leuke herinnering geven aan jouw gasten? Met de Bobbleshop ontvangen ze een poppetje met hun eigen gezicht erop. Dit gaan ze zeker bewaren!

Lees verder
Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Lees verder
Projectiedome

Projectiedome zorgt voor ultieme sfeer

Beeld en licht kunnen veel doen voor de sfeer op je evenement. Combineer deze elementen met de inzet van een projectiedome en verras met een unieke zintuiglijke belevenis.

Lees verder

Plaats een reactie