Fontein huren met bar

Een bar en fontein in één

11 november 2019

Een bar hoeft niet alleen te zijn om bezoekers van een drankje te voorzien. Het kan ook een eyecatcher zijn. Zoals de Fontijnbar.

Nee, ik maak geen spelfout. Het heet echt Fontijnbar, een bar van Firma de Fontijn. Je hebt het misschien al eens gezien op de Parade of een festival, want het is geen nieuwe goodie. Op het dak van de bar zit een fontein. Slim, want zo is het veel beter te zien dan als het op de vloer staat, neemt het veel minder ruimte in en sla je twee vliegen in één slag.

Voor binnen en buiten

Je gaat er misschien vanuit dat je het alleen buiten kunt neerzetten, maar binnen is op zich ook mogelijk. Er zijn vier variaties. Ze verschillen qua grootte, maar er is ook een wat klassiekere versie en een moderne. En bij de laatste kun je je eigen branding op de LED-verlichte barren plaatsen. Er is ook een variant die je op een verhoging kan plaatsen, met drie trappetjes.

De Fontijnbar past goed op bedrijfsfestivals, maar het heeft ook een wat magische sfeer. Is dat laatste waar je naar zoekt, kijk dan ook eens naar de act Dancefloor Confessions, spiegeltenten en Oosterse tenten. Voor bijpassende acts kun je inspiratie op doen bij Strtfstvl. Of bekijk m’n vlog over mijn bezoek aan de laatste editie. Daar zie je ook wat leuke acts voorbij komen.

Als je nog iets specifieks zoekt voor je evenement en je kunt het niet op de website vinden, stel je zoekvraag dan via dit formulier. We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gepersonaliseerd fotohokje

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Als je kiest voor een gepersonaliseerd fotohokje, dan kun je het laten matchen met jouw merk of evenement.

Lees verder
Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder
Taxi evenement inclusief entertainment

Een taxi-ritje inclusief entertainment

Op zoek naar een taxi om jouw bezoekers te vervoeren van en naar je eventlocatie? Maak van het ritje een gezellige belevenis met Actie in de Taxi!

Lees verder

Plaats een reactie