Fotohokjes voor de feestdagen

3 Fotohokjes voor de feestdagen

5 november 2018

Vier jij de feestdagen voor jouw medewerkers of relaties? Een fotohokje is altijd leuk en vooral deze 3, want ze zijn helemaal in stijl! 

Een kerstboom ondersteboven

We schreven al eens over het fotohokje waar je het Upside Down fotohokje van Eventattitude. zij hebben ook een kerstvariant gemaakt. In dit fotohokje hangt er een kerstboom ondersteboven. Zo kunnen bezoekers hele grappige foto’s maken. Het is nog een heel nieuw concept, vandaar dat er nog geen echte foto is en op de site vind je het ook nog niet, maar je kunt wel alvast meer informatie opvragen.

Kerstboom ondersteboven

Steigerhouten fotohokje

Als ik aan de feestdagen denk, denk ik al gauw aan houten huisjes en ski-hutten. Boothville maakte een fotohokje van steigerhout. Dit lijkt me prima passen op een feest rondom de feestdagen. Trouwens, kijk op de site ook even naar de arrenslee met fotocamera!

Fotohokje van steigerhout

Teken met LED-lichtjes

Over dit fotohokje van SharingBox hebben we eerder geschreven. Het past ook prima in de sfeer van de feestdagen. Hier kunnen je bezoekers namelijk met LED-lichtjes tekenen, waardoor een mooi effect ontstaat op de foto.

Meer fotohokjes voor de feestdagen

Natuurlijk kun je bij de meeste bedrijven die fotomarketing aanbieden ook custom iets laten maken in welke stijl dan ook. Qua achtergrond of afdruk van de foto, of regel zelf leuke props. Kies voor sneeuw, kerstsfeer of juist wat sjiekers voor een nieuwjaarsborrel, alles kan!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laat producten zweven

Laat producten zweven op je stand

Wil je dit jaar iets bijzonders op je stand? Laat producten zweven! Wat je ook maar wilt; taarten, bordspellen, lampen, boeken of laptops. 

Lees verder

Salontafeltjes in retrostijl

Heb jij een evenement dat in het tekenstaat van het verleden? Ik vond een paar toffe salontafeltjes dat je je doet herinneren aan de jaren 80.

Lees verder
champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Lees verder

Plaats een reactie