Gave producten voor een evenement met BBQ

9 augustus 2016

Heb jij deze zomer nog een evenement met BBQ? Maak het compleet met deze gave producten. 

Logo of hashtag op het vlees

Als ik een leuke ‘goodie’ deel, dan vind ik het extra tof als je het kan branden (customizen). Met dit item kun je letterlijk je vlees ‘branden’. Met een brandijzer zet je jouw logo of bijvoorbeeld de hashtag van je evenement in het vlees. Weer eens wat anders dan een servetje met je logo toch? Bij het brandijzer krijg je losse letters en tekens en kan zelf je tekstje in elkaar zetten. Je koopt het brandijzer bijvoorbeeld op ditverzinjeniet.nl en bol.com.

bbq-brandijzer

Liever pizza?

Wil je naast vlees ook pizza’s serveren? Dat kan ook buiten, zonder steenoven. Kettle Pizza is een soort deksel die je op een BBQ kunt zetten. Zo kun je je eigen pizza bakken in de tuin!  Je kunt bijvoorbeeld op deze site een opzetstuk bestellen.

pizza-oven-bbq

Gekleurde vlammen

De avonden beginnen langzamer wat kouder te worden. Als je van plan bent om een vuurtje te stoken (of een winter-BBQ te organiseren) en je wilt er iets bijzonders van maken, kijk dan eens naar Mystical Fire. Dit is een zakje poeder die ervoor zorgt dat de vlammen allerlei kleurtjes krijgen. Als dat niet feestelijk is!

gekleurd-vuur

BBQ-Donut

Met mooi weer kun je de BBQ ook combineren met een boottochtje. Met de BBQ-donut kun je, met maximaal 10 man per bootje, al varend genieten van een lekker etentje. Ik heb ze een paar jaar geleden voor het eerst gezien bij mij in Almere waar je op de Noorderplassen kunt gaan varen. Maar er zijn meer aanbieders en locaties waar je terechtkunt voor zo’n origineel boottochtje.

bbq-donut

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

VR pod Sensiks
Entertainment

Stap in een andere wereld met de VR-cabine

Eigenlijk is het geen VR-cabine, maar een belevingscabine. Waar VR een onderdeel van is. De cabine zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant door meerdere zintuigen te prikkelen!

Lees verder
Eten & Drinken

Deel bedrukte appels uit

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: deel bedrukte appels uit op een evenement.

Lees verder
Feedback wall TryLikes
Gadgets & Producten

TryLikes: een feedback wall voor evenementen

Misschien heb je het weleens zien staan in een winkel: een display met smileys om aan te geven hoe aangenaam je het winkelen vond. Je kunt dit principe ook inzetten op je evenement om feedback te vragen.

Lees verder

Een reactie plaatsen