Gave producten voor een evenement met BBQ

9 augustus 2016

Heb jij deze zomer nog een evenement met BBQ? Maak het compleet met deze gave producten. 

Logo of hashtag op het vlees

Als ik een leuke ‘goodie’ deel, dan vind ik het extra tof als je het kan branden (customizen). Met dit item kun je letterlijk je vlees ‘branden’. Met een brandijzer zet je jouw logo of bijvoorbeeld de hashtag van je evenement in het vlees. Weer eens wat anders dan een servetje met je logo toch? Bij het brandijzer krijg je losse letters en tekens en kan zelf je tekstje in elkaar zetten. Je koopt het brandijzer bijvoorbeeld op ditverzinjeniet.nl en bol.com.

bbq-brandijzer

Liever pizza?

Wil je naast vlees ook pizza’s serveren? Dat kan ook buiten, zonder steenoven. Kettle Pizza is een soort deksel die je op een BBQ kunt zetten. Zo kun je je eigen pizza bakken in de tuin!  Je kunt bijvoorbeeld op deze site een opzetstuk bestellen.

pizza-oven-bbq

Gekleurde vlammen

De avonden beginnen langzamer wat kouder te worden. Als je van plan bent om een vuurtje te stoken (of een winter-BBQ te organiseren) en je wilt er iets bijzonders van maken, kijk dan eens naar Mystical Fire. Dit is een zakje poeder die ervoor zorgt dat de vlammen allerlei kleurtjes krijgen. Als dat niet feestelijk is!

gekleurd-vuur

BBQ-Donut

Met mooi weer kun je de BBQ ook combineren met een boottochtje. Met de BBQ-donut kun je, met maximaal 10 man per bootje, al varend genieten van een lekker etentje. Ik heb ze een paar jaar geleden voor het eerst gezien bij mij in Almere waar je op de Noorderplassen kunt gaan varen. Maar er zijn meer aanbieders en locaties waar je terechtkunt voor zo’n origineel boottochtje.

bbq-donut

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Getest: Slido, een laagdrempelige stemtool

Onlangs probeerde ik de stemtool Slido uit. Een fijne, betaalbare tool en erg eenvoudig in gebruik. Dit keer heb ik een wat uitgebreidere review geschreven.

Lees verder

Virtual Reality voor, tijdens en na een evenement

Virtual Reality is meer dan een VR-bril. Ik interviewde Ramon Luijten die me vertelde hoe je VR slim inzet rondom je evenement. 

Lees verder
Opvallende stand

WebSummit: 3 opvallende stands die we gespot hebben

Vorige week bezocht ik de WebSummit in Lissabon. Een grote beurs met maar liefst 4 hallen. Daar moet je met je stand natuurlijk wel opvallen. En dat deden sommige bedrijven ook. In deze blog licht ik er 3 opvallende stands uit.

Lees verder

Een reactie plaatsen