Gepersonaliseerd fotohokje

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

31 juli 2018

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Had je deze versie al gezien? Een gepersonaliseerd fotohokje? Die kun je van buiten helemaal aanpassen, zodat het matcht met jouw merk of evenement.

Een fotohokje als eyecatcher

Als je aan een fotohokje denkt, dan denk je al snel aan het customizen van de foto. Maar ook het hokje zelf kun je customizen aan de buitenkant. Dat is erg handig als je wilt dat het fotohokje mooi past bij de uitstraling van je evenement, als je een marketingboodschap wilt overbrengen of je een fotoactie onderdeel wilt maken van een grotere marketingcampagne.

Je kunt het hele fotohokje personaliseren, of een of meerdere panelen.

Custom fotohokje voorbeeld

Winactie op locatie

Even een zijsprongetje. Ze bieden ook een mogelijkheid aan om random een winnaar uit te kiezen. Zodra iemand een foto maakt en uitgekozen wordt, horen ze een muziekje. Er verschijnt een boodschap op het scherm en uit de automaat komt bijvoorbeeld een coupon uitrollen. Een superleuk idee om mensen te stimuleren een foto te maken!

Kijk voor meer informatie op lachjelens.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Hoe gaaf is dat op je evenement: tapijt met LED-verlichting!

Philips heeft iets gaafs ontwikkeld: tapijt met LED-verlichting. Dit kun je gebruiken als lichtshow of sfeerverlichting, maar ook als bewegwijzering. 

Lees verder

Ze zijn mobiel en delen culinaire hapjes uit: Meisjes met Smaak

Van macarons tot oesters, van bitterballen tot aardbeien. Noem maar een hapje en Meisjes met Smaak delen ze uit. Een slim concept en een leuke aanvulling op evenementen en borrels.

Lees verder

Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!

Het eten op een evenement moet niet alleen goed smaken, de presentatie is ook belangrijk. Verras je bezoekers met deze bijzondere ideeën om hapjes te presenteren.

Lees verder

Een reactie plaatsen