Gepersonaliseerd fotohokje

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

31 juli 2018

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Had je deze versie al gezien? Een gepersonaliseerd fotohokje? Die kun je van buiten helemaal aanpassen, zodat het matcht met jouw merk of evenement.

Een fotohokje als eyecatcher

Als je aan een fotohokje denkt, dan denk je al snel aan het customizen van de foto. Maar ook het hokje zelf kun je customizen aan de buitenkant. Dat is erg handig als je wilt dat het fotohokje mooi past bij de uitstraling van je evenement, als je een marketingboodschap wilt overbrengen of je een fotoactie onderdeel wilt maken van een grotere marketingcampagne.

Je kunt het hele fotohokje personaliseren, of een of meerdere panelen.

Custom fotohokje voorbeeld

Winactie op locatie

Even een zijsprongetje. Ze bieden ook een mogelijkheid aan om random een winnaar uit te kiezen. Zodra iemand een foto maakt en uitgekozen wordt, horen ze een muziekje. Er verschijnt een boodschap op het scherm en uit de automaat komt bijvoorbeeld een coupon uitrollen. Een superleuk idee om mensen te stimuleren een foto te maken!

Kijk voor meer informatie op lachjelens.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Face mapping: de nieuwe trend in dans en muziek?

Met face mapping projecteer je de mooiste animaties op iemands gezicht. Zo creër je een spectaculaire optredens en shows.

Lees verder
Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Lees verder
Aantal zitplaatsen evenement

Waarom minder stoelen beter werkt

Veel eventplanners zetten liever teveel dan te weinig stoelen in een congreszaal. Het heeft een aantal voordelen om toch wat minder stoelen neer te zetten.

Lees verder

Een reactie plaatsen