gepersonaliseerde flesjes

Flesjes water met je eigen naam

Ik was al fan van waterflesjes als give away. Maar wat ik de vorige keer nog niet wist, is dat je ze ook kan personaliseren. Hoe tof is dat?!

Bedrukken en personaliseren

Tijdens Event17 vertelde Jeroen van Kop & Schouders me over de flesjes van Join the Pipe. Dat je als je een flesje koopt, je bijdraagt aan een goed doel. Maar ook dat ze te bedrukken zijn.

In de voorbereidingen van de Locatietour vertelde hij me dat je ze ook kan personaliseren. Zo kreeg elke deelnemer van de Locatietour dus een flesje met zijn of haar eigen naam.

Weer eens wat anders dan een badge! Je kan dit ook goed inzetten in een vergaderzaal of tijdens een training. Daar gebruik je vaak bordjes met namen, maar dit is toch veel leuker en handiger?

Wat zijn de mogelijkheden?

De fles kun je krijgen in verschillende kleuren en varianten. Ook de dop, die bestaat uit 3 onderdelen is te krijgen in verschillende kleuren. Wij kozen voor een doorzichtige fles met een zwarte dop.

Vervolgens kun je op 3 gedeeltes rondom voor een bedrukking kiezen. Bijvoorbeeld 1 gedeelte met een of meerdere logo’s en op een andere gedeelte de naam. Je kan de naam zelfs nog groter laten bedrukken door het overdwars te positioneren.

Je kunt de flesjes laten leveren inclusief water. De flessen krijg je dan gesealed aangeleverd.

Kijk voor meer informatie op kopenschouders.nl.

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?