gepersonaliseerde verpakking

Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplage

31 mei 2019

Je eigen gepersonaliseerde verpakking laten maken en het ook nog eens in een kleine oplage bestellen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk.

Op Promz.live sprak een standhouder van Packaging.nl mij aan en vertelde bovenstaande. Ik viel even stil. ‘Kan dat echt?!’ dacht ik. Ik geloofde hem bijna niet. Maar het is echt waar. Dat is heel fijn, want dat biedt mooie mogelijkheden voor jou als eventplanner.

Verpakkingen op maat

Uitnodigingen en bedankjes op maat

Als je een relatiegeschenk of giveaway besteld, dan wil je dat ook nog leuk inpakken. Alles in cadeaupapier inpakken kost wel veel tijd. En afhankelijk van de vorm van het cadeau wordt het ook nog eens snel lelijk en gaat het papier kreukelen. Bovendien komt jouw branding niet naar voren. Daarom is een verpakking – een doosje – op maat ideaal.

Personalisatie

Je kunt de verpakking(en) ook nog eens personaliseren met iemands naam of bedrijfsnaam. Misschien kun je nog wel iets creatievers verzinnen. Maak het compleet met een mooi design in jouw huisstijl, een leuke boodschap die bij het bedrijf en het cadeau aansluit en je hebt een cadeau dat ze niet gauw meer vergeten.

Betaalbaar

Eigenlijk is alles mogelijk. En nu denk je misschien, als je maar één doos nodig hebt, dan betaal ik me scheel. Maar dat valt mee! Een klein doosje heb je al voor € 5,- à € 10,-. Je moet dan nog wel rekening houden met eventuele ontwerpkosten van de designer.

Heb je hulp nodig met het zoeken naar een passend cadeau of weggever? Vul dit formulier in en wij denken met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Lees verder

Eetbare soepkommen, de nieuwste trend in Oost-Europa

We hebben een nieuwe trend gespot; eetbare soepkommen. De soepkommen zijn zowel lekker als milieuverantwoord en handig in te zetten tijdens evenementen.

Lees verder
Percussie workshop Locatietour

Een percussie workshop geeft energie en verbindt

Een percussie workshop is een fantastische energizer voor jouw evenement waar iedereen aan mee kan doen. Ik heb het mogen ervaren op de Locatietour. In een kwartier leerden we samba spelen!

Lees verder

Een reactie plaatsen