gepersonaliseerde verpakking

Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplage

31 mei 2019

Je eigen gepersonaliseerde verpakking laten maken en het ook nog eens in een kleine oplage bestellen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk.

Op Promz.live sprak een standhouder van Packaging.nl mij aan en vertelde bovenstaande. Ik viel even stil. ‘Kan dat echt?!’ dacht ik. Ik geloofde hem bijna niet. Maar het is echt waar. Dat is heel fijn, want dat biedt mooie mogelijkheden voor jou als eventplanner.

Verpakkingen op maat

Uitnodigingen en bedankjes op maat

Als je een relatiegeschenk of giveaway besteld, dan wil je dat ook nog leuk inpakken. Alles in cadeaupapier inpakken kost wel veel tijd. En afhankelijk van de vorm van het cadeau wordt het ook nog eens snel lelijk en gaat het papier kreukelen. Bovendien komt jouw branding niet naar voren. Daarom is een verpakking – een doosje – op maat ideaal.

Personalisatie

Je kunt de verpakking(en) ook nog eens personaliseren met iemands naam of bedrijfsnaam. Misschien kun je nog wel iets creatievers verzinnen. Maak het compleet met een mooi design in jouw huisstijl, een leuke boodschap die bij het bedrijf en het cadeau aansluit en je hebt een cadeau dat ze niet gauw meer vergeten.

Betaalbaar

Eigenlijk is alles mogelijk. En nu denk je misschien, als je maar één doos nodig hebt, dan betaal ik me scheel. Maar dat valt mee! Een klein doosje heb je al voor € 5,- à € 10,-. Je moet dan nog wel rekening houden met eventuele ontwerpkosten van de designer.

Heb je hulp nodig met het zoeken naar een passend cadeau of weggever? Vul dit formulier in en wij denken met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3x Inspiratie van musea en tentoonstellingen

Als eventmanager kun je veel plekken inspiratie vinden voor de inrichting van je evenement of beurs. Kijk bijvoorbeeld eens naar musea en tentoonstellingen. 

Lees verder
Tafelkleed van glasvezel

Een tafelkleed van glasvezel

Geef je evenement een futuristisch tintje met dit tafelkleed van glasvezel.

Lees verder
Ludiek vervoer

Start de eventbeleving al met het vervoer

Bij deze vervoersmiddelen begint de eventbeleving al vanaf het station of parkeerplaats! 

Lees verder

Plaats een reactie