Digitaal handschudden met slimme armband

22 januari 2016

Netwerken is een van de top 3 redenen voor deelnemers om naar congressen te komen. Deze slimme armband van Shake On zorgt dat je tijdens elkaars handen schudden automatisch contactgegevens uitwisselt. Erg handig, want je hoeft geen pak losse visitekaartjes meer mee naar huis te nemen, maar het wordt direct opgeslagen op je mobieltje.

Ook als organisator biedt de armband veel voordelen. Na het evenement krijg je inzichten over het gedrag van de bezoekers en bijvoorbeeld welke sessies of stands ze bezochten. Ook kun je een notificatie uitsturen die de bezoeker ontvangt als ze een bepaald punt op de beursvloer passeren en kunnen bezoekers cashless betalen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

makathon organiseren

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder
Leren door te doen

Heb je een droom, begin gewoon

Als columnist bij Blikopener op Radio Aalsmeer vertel ik wat me bezighoudt. Vaak gaat dat over evenementen, maar dit keer ging het over hoe ik graag leer. Leren door te doen.

Lees verder
Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder

Plaats een reactie