Table Lights: Lichtshow aan tafel

21 april 2016

Netwerken is weer helemaal in tegenwoordig. De netwerkborrels schieten je aan alle kanten om je oren. Vaak lijken ze allemaal op elkaar. Boring! Wil jij het eens anders aanpakken en een nieuwe tool inzetten om mensen met elkaar in contact te laten komen? Kijk dan eens naar de Table Lights. 

De Table Lights van Art of Confusion uit België zijn draadloze designlampen met RGB LED-verlichting en een draadloze DMX-sturing die jouw gasten door middel van een bepaalde kleur met elkaar kunnen verbinden.

Je kunt de tafellampen natuurlijk ook inzetten als een tool om workshops met behulp van een kleur te categoriseren of om als grappige wegwijzers te gebruiken tijdens een evenement.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Kijk, dat is nog eens praktisch!

Wil je de Table Lights in actie zien? Bekijk dan deze video.

Via: Eventplanner.be

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Entertainment

3 manieren om Energy Floors in te zetten op een evenement

We hebben eens geschreven over de energievloer. Een innovatieve ‘goodie’, maar hoe kun je dit nou inzetten op een evenement? We geven je 3 leuke ideeën!

Lees verder
Organisatie

Hoe technologie evenementen verandert

Lees verder
Organisatie

Infographics: Social media voor evenementen

Elk evenement krijgt tegenwoordig wel aandacht op social media. Maar heb je er wel alles uitgehaald wat er in zit? In deze infographic vind je manieren om social media voor, tijdens en na een evenement in te zetten.

Lees verder

Een reactie plaatsen