Table Lights: Lichtshow aan tafel

21 april 2016

Netwerken is weer helemaal in tegenwoordig. De netwerkborrels schieten je aan alle kanten om je oren. Vaak lijken ze allemaal op elkaar. Boring! Wil jij het eens anders aanpakken en een nieuwe tool inzetten om mensen met elkaar in contact te laten komen? Kijk dan eens naar de Table Lights. 

De Table Lights van Art of Confusion uit België zijn draadloze designlampen met RGB LED-verlichting en een draadloze DMX-sturing die jouw gasten door middel van een bepaalde kleur met elkaar kunnen verbinden.

Je kunt de tafellampen natuurlijk ook inzetten als een tool om workshops met behulp van een kleur te categoriseren of om als grappige wegwijzers te gebruiken tijdens een evenement.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Kijk, dat is nog eens praktisch!

Wil je de Table Lights in actie zien? Bekijk dan deze video.

Via: Eventplanner.be

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

No shows verlagen

Zo heb je minder last van no shows op je evenement

Gratis evenementen trekken vaak meer bezoekers aan. Het nadeel is dat de no shows ook hoog zijn. Er zijn een aantal manieren om de no shows te verlagen. 

Lees verder
Toiletbus

De Sanitairbus: handig als je extra, luxe toiletten wilt

Met deze vijfsterren toiletbus kunnen jouw eventbezoekers altijd fris naar de wc. Zelfs op festivals en andere buitenevenementen.

Lees verder
Interview Samira Salman over contentmarketing

Interview: De kracht van de combinatie van content en evenementen

Van EventGoodies kan ik nog niet leven, dus freelance ik ernaast. Mijn freelance werk heeft veel raakvlakken met wat ik hier doe, namelijk: content creatie!

Lees verder

Een reactie plaatsen