Goodies gespot online: krijtshirts en Beerjet

16 april 2018

We hebben weer wat toffe goodies gespot online. Nog niet te bestellen, maar dat is een kwestie van tijd! Dit keer onder andere krijtshirts en een biertap die 6 biertjes tegelijk tapt.

Vorige maand schreven we over 3 innovaties op het gebied van eten en drinken. En ik heb besloten elke maand toffe goodies te delen die we online tegenkomen. Dit zijn gave items, maar nog niet altijd te bestellen in Nederland en/of in grotere oplages. Toch vind ik ze de moeite waard om erover te schrijven. Vaak is het een kwestie van tijd voor je ze wel kan inzetten op je evenement. Dus daarom bij deze editie twee van ‘Goodies gespot online’!

Teken of schrijf jouw boodschap op een krijtshirt

Startup Challky bedacht deze t-shirts waar je met krijt op kan tekenen en schrijven. Wel gelijk een teleurstelling: ze zijn niet meer online vindbaar. Het idee vind ik wel tof voor evenementen, dus hopelijk stapt er nog iemand anders op die dit in productie gaat brengen.

Zo kun je wat creatiever zijn met je shirts en elk evenement er een gerichte boodschap vermelden. Of je laat elke medewerker zijn eigen expertise delen. Zo weten event- of beursbezoekers precies wie hij moet hebben voor een bepaalde vraag.

krijtshirt

6 Biertjes tegelijk tappen

Ik hou ervan als ergens veel aandacht aan besteed wordt. Dan ziet het er beter uit en dan smaakt het beter. Koffie met een tekening of zelfs je eigen portret in het schuim is nou eenmaal net wat leuker. Maar soms moet je nou eenmaal kiezen voor snelheid. Je wilt voorkomen dat mensen lang in de rij staan voor een drankje.

Je kunt extra personeel inhuren, maar er zijn steeds meer slimmere oplossingen. Zo is al een cocktailmachine en in de toekomst wordt je koffie of drankje gemaakt door een robot. Voor bier zet je de Beerjet in. Dit apparaat tapt 6 biertjes tegelijk. Handig!

Beerjet

Ik heb al even contact gehad met Beerjet: ze komen ook naar Nederland. We weten nog niet wanneer, maar houd hun website in de gaten.

Verspreid jouw logo met deze nagelprinter

Er is een apparaatje waarmee je een ontwerp kan kiezen en dit vervolgens op je nagel kan bedrukken. Van eenvoudige kleurpatroontjes tot ware kunstwerkjes. Ook voor bedrijven is dit interessant, want je kan je eigen logo of afbeelding laten afdrukken. Er is een compacte, mobiele variant van de nagelprinter. Deze kun je dus gewoon op je evenement inzetten.

nagelprinter

Op dit moment zit de dichtstbijzijnde distributeur in Duitsland waar je terecht kunt als je hier meer over wilt weten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Complimentenmeisjes

Complimentenmeisjes gaan voor een glimlach

Complimenten geven is één ding, maar ontvangen blijkt in de praktijk toch altijd lastiger. Gun jouw bezoekers een compliment en ontdek wat er gebeurt!

Lees verder

Geef je eventbezoekers een selfie-poppetje

Selfies, maak plaats voor Shapies! Met het nieuwe bedrijf Momentize geef je je bezoekers een mini-versie van zichzelf. Een give away die ze waarschijnlijk lang zullen bewaren. 

Lees verder

Hoe Tweakers van een treinreis een evenement maakt

Wist je dat je ook een trein kunt huren? Tweakers deed dat om met hun community naar een evenement in Duitsland te gaan. Ik sprak ze erover.

Lees verder

Een reactie plaatsen