Robotarm maakt slow-motion portretten

Goodies gespot online: robotarm maakt portretten

25 maart 2019

Deze maand in goodies gespot online: een robotarm die slow-motion portretten maakt en een opzetstukje voor een kraan die 98% water bespaart!

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt. Maar we vinden toch het vermelden waard. 

Robotarm maakt bijzondere portretten

Deze robotarm maakt door z’n draaiende beweging bijzondere slow-motion portretten in slechts enkele secondes. Met de Bolt Cinebot kunnen mensen op een plek blijven staan. Een subtiele beweging komt er al heel mooi uit te zien.

Ik zag dit bij een van de award shows onlangs. Met grote sterren is het helemaal een groot succes, want die weten precies hoe ze moeten poseren. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe het werkt en wat het eindresultaat is. De man in het filmpje zet de ‘Glambot‘ in bij grote shows en begeleid de grote sterren bij het maken van een mooi portret.

Opzetstukje voor kraan bespaart 98% water

Een mooie innovatie voor de MICE-branche. Met dit opzetstukje tover je elke kraan op tot een zuinige kraan. Je bespaart hiermee 98%. Wow! Het verstuift simpelweg het water, waardoor je minder water nodig hebt om je handen te wassen.

Voor jou als eventplanner kun je er niet direct iets mee op een evenement, maar het zou geweldig zijn als elke locatie dit opzetstukje aanschaft. Scheelt ze ook nog eens in de kosten. Geef jij het aan ze door? 😉

Zuen&Co is exclusieve reseller van de zogenamde de Altered Nozzle in Nederland. Als het even meezit is het binnenkort ook verkrijgbaar in bouwmarkten en bij de Ikea.

Ben je op zoek naar een product die je wel direct op je evenement kan inzetten? Laat het ons weten, dan denken we met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

hashtag voor je evenement
Organisatie

Interview: een succesvolle #hashtag voor je evenement

Vandaag de dag is de hashtag niet meer weg te denken van bekende social media platformen. Toch bezoek ik nog regelmatig events waar de kracht van een goede hashtag niet wordt benut.

Lees verder
Touchscreen marketing als beursstopper
Organisatie

Touchscreen marketing als beursstopper

Hoe zorg je dat mensen je beurs niet voorbijlopen? Een van de manieren is door touchscreen marketing in te zetten. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanpak van Mora op Horecava vorig jaar.

Lees verder
Gadgets & Producten

3 Soorten statafels in jouw eigen huisstijl

Statafels zijn handig, maar soms wel een beetje saai. Tover daarom statafels om in je eigen huisstijl door ze te bedrukken. Wij laten zien op welke 3 manieren je dit kunt doen.

Lees verder

Een reactie plaatsen