Grote letters variaties

Grote letters in 4 variaties

5 februari 2019

Grote letters met de naam van je evenement is helemaal in. We hebben hier al eerder over geschreven, maar zijn intussen meer variaties tegengekomen.

Letters met licht

In onze eerdere blog over letters ging het over de letters met licht. Supermooi. Ik dacht eigenlijk dat het vooral mooi was als het wat donkerder werd. Maar op EventSummit zag ik dat het ook overdag flink opvalt.

Lichtletters

Handzame letters per post

Zijn bovenstaande letters je iets te groot? Of wordt het te prijzig omdat het vervoerd en opgebouwd moet worden? Dan zijn er nog letters die je gewoon per post kan laten versturen. En na het evenement stuur je ze weer terug. Handig! De letters zijn van hout, 100cm hoog en verkrijgbaar in allerlei variaties.

Lichtletters huren via post

Variaties van piepschuim

De goedkoopste versie zijn letters van piepschuim. Lekker licht om te vervoeren, maar wel kwetsbaar. Je kunt het niet vaak hergebruiken en beland snel in de prullenbak. Wat wel goed is om te weten is dat je met  speciale coating het ook buiten kan neerzetten. De letters worden dan alleen wel een stuk duurder.

Projectmapping op letters

Wil je groot wauw-effect dan is er nog de mogelijkheid projectmapping te combineren met letters. Hierbij projecteer je een (animatie)video op de letters. Je kunt het gebruiken als verlengstuk van een het beeldscherm op het podium. Of projecteer er gewoon mooie beelden op en gebruik het als decoratie en sfeermaker.

Projectmapping letters

Heb ik nog een variatie over het hoofd gezien? Laat het me weten in de reacties!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

wat je kunt leren van festivals
Organisatie

Wat je van festivals kan leren

Inspiratie voor je evenement vind je overal. Ook op festivals. Ik bezocht Gestrand en bekeek wat er zo sterk is aan festivals en wat we hiervan kunnen meenemen bij het organiseren van congressen.

Lees verder
brein
Organisatie

15 tips om je bezoekers te beïnvloeden en te activeren

Tijdens het evenement Opening Minds kregen we veel tips over neuromarketing en hoe je mensen positief kunt beïnvloeden op je evenement. We delen 15 tips!

Lees verder
Projectiedome
Entertainment

Projectiedome zorgt voor ultieme sfeer

Beeld en licht kunnen veel doen voor de sfeer op je evenement. Combineer deze elementen met de inzet van een projectiedome en verras met een unieke zintuiglijke belevenis.

Lees verder

Een reactie plaatsen