Guesterly: een smoelenboek voor je evenement

5 april 2016

Maak een mooie smoelenboek met informatie over de bezoekers van jouw evenement om het netwerken te bevorderen. 

Met Guesterly maak je voorafgaande aan een evenement een soort smoelenboek. In het smoelenboek staan foto’s van de aanwezigen en bijvoorbeeld hun contactgegevens of een korte biografie. Het boekje laat je helemaal in je eigen huisstijl opmaken. Je stuurt het boekje vooraf op of je deelt het uit bij de ontvangst op het evenement zelf.

Het netwerken stimuleren

Dankzij het boekje kunnen mensen zien wie er aanwezig is, welke raakvlakken er zijn en zo eenvoudiger netwerken. Natuurlijk zijn daar ook apps voor, maar dat wordt lang niet altijd door iedereen (volledig) ingevuld. Bovendien geeft een mooi vormgegeven en volledig boekje, waar men zelf ook in staat vermeld, meer reden om te bewaren. Het smoelenboek is natuurlijk ook tijdens het evenement zelf en erna erg nuttig om nog eens in terug te blikken of mensen op te zoeken.

Als organisator bepaal je welke informatie mensen vooraf moeten invullen. Denk aan een functietitel, bedrijfsnaam en contactgegevens. Je kunt ze ook vragen een vraag te beantwoorden, bijvoorbeeld met wie ze graag in contact willen komen. Ik denk dat het ook heel goed combineert met Networktables. Door het boekje kunnen ze rustig bekijken bij wie ze graag aan een (ronde) tafel willen zitten en via Networktables een plekje reserveren.

smoelenboek_creeren

Geprint of digitaal

Je kunt het boekje laten drukken, maar dat tikt qua verzendkosten aardig aan, aangezien het bedrijf in Amerika gevestigd is. Mocht je niet veel budget hebben, kun je ook een digitale versie aanschaffen voor $99,- en het zelf laten drukken.

Kijk voor meer informatie op guesterly.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Improvisatie liedje
Entertainment

Laat jouw evenement samenvatten in een geïmproviseerd liedje

We kennen improvisatietheater en sprekers, maar je kunt ook een geïmproviseerd liedje laten maken. Leuk als een samenvatting van je evenement.

Lees verder
Muziek drankje
Gadgets & Producten

Drankjes met de smaak van muziek

Het Japanse apparaat Squeeze Music is een soort jukebox die liedjes omzet in een drankje. Vrolijke liedjes smaken zoet, droevige liedjes bitter.

Lees verder
Organisatie

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder

Een reactie plaatsen