Handgemaakte bordjes

Vlog: Handgemaakte tekstbordjes in unieke stijl

29 juni 2018

Op de markt in Almere kwam ik Henry tegen, een sign maker. Hij maakt op locatie reclameborden voor marktkramen. Je kunt hem ook inzetten op je evenement.

Eerst even een leuk weetje. Wist je dat bijna alle bordjes die je op de markt in heel Nederland ziet door hem zijn gemaakt? Hij heeft echt een eigen, unieke stijl van schrijven en tekenen. Heel herkenbaar op de markt.

Op locatie bordjes maken

Ik heb hem natuurlijk gelijk gevraagd of hij ook wat kan betekenen op evenementen. En dat kan! In m’n vlog vertelt hij erover. Om alvast een tipje van de sluier te geven, voor het geval je de video niet wilt/kunt bekijken: hij kan bijvoorbeeld borden met quotes maken tijdens een congres of leuke give aways maken voor de bezoekers.

Last-minute bordjes maken op beurzen

Wat hij niet heeft genoemd, maar wat ik ook nog wel voor me zie is dat je hem inhuurt voor beurzen. Je zal altijd zien dat je op de dag zelf toch nog extra borden nodig hebt. Als blijkt dat mensen de route niet kunnen vinden, dan kan hij wat borden maken voor de bewegwijzering. Of je biedt hem aan als extra service voor standhouders die toch nog even een actie willen promoten. Het is dan niet in hun eigen huisstijl, maar je kan wel je boodschap over brengen aan bezoekers.

En mocht je ooit een evenement in de sfeer van een markt willen omtoveren, zijn borden maken het dan helemaal compleet!

Henry heeft geen website meer, maar je kunt hem vinden op Instagram.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Entertainment

Laat je bezoekers energie opwekken met een speciale dansvloer

Een dansvloer die niet alleen vrolijk kleurt, maar door de stappen van de bezoekers ook energie opwekt. Een mooie combinatie van plezier en duurzaamheid. 

Lees verder
Rij bij buffet
Organisatie

Geen lange rijen meer voor het buffet!

Onnodig lange rijen tijdens het buffet. Ik stoor me er mateloos aan hoe onnodig slecht dat soms geregeld is. Dus hierbij wat tips om de rijen te verminderen.

Lees verder
Actief deelnemen aan een evenement
Organisatie

Van toeschouwers naar deelnemers

Hoe zorg je dat jouw publiek écht deelnemen aan je evenement? Er is meer mogelijk dan een Q&A na een presentatie. Ik bezocht de workshop Interaction Design en deel de belangrijkste tips!

Lees verder

Een reactie plaatsen