Handige promotiestand voor elke locatie

8 september 2015

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Dat hebben ze slim bedacht bij Promotrail. De grote trailer kun je gedeeltelijk uitklappen en vouwt zich uit tot een soort podium met trappen. Je creëert zo een soort stand van ruim 80 m2 vanuit de trailer die van alle gemakken is voorzien. Of je nou een showroom wilt of een stand met zitplekken, er is heel veel mogelijk. Ook zijn er tv-schermen en zelfs audio ontbreekt er niet.

mobiele_stand

En als je het écht goed wilt doen, laat je de trailer helemaal opmaken in je eigen huisstijl. Als je daarmee niet opvalt…

mobiele_stand_huisstijl

Kijk voor meer informatie op Promotrail.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dansen op een draaischijf

TurboDisco: dansen op een draaischijf

Als je je afvraagt wat deze mensen aan het doen zijn: ze proberen te dansen op een draaiende schijf. Het doel is om zo lang mogelijk op de schijf te blijven staan.

Lees verder

Houten pop-up bankjes met verwarmde kussentjes

Op Festivak kwam ik eens deze bankjes tegen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar de kussentjes warmen op zodra je er op gaat zitten. Je kunt ze dus het hele jaar inzetten op jouw evenement!

Lees verder
Vloer printen: sfeervol en opvallend

Val op met sfeervolle prints op de vloer

Vloer, wanden, gordijnen, de omgeving van jouw evenement is net zo belangrijk als alle elementen die erin staan. Dit vormt de basis van de sfeer, uitstraling en eventueel thema. Kies wijs en val positief op.

Lees verder

Een reactie plaatsen