Hangmatten huren

Hangmatten als tropische verrassing

Geef je evenement een ontspannen en tropische uitstraling met kleurrijke en stevige hangmatten. Ideaal om het gesprek op te starten of juist om heerlijk te relaxen. 

Sfeervolle hangmatten huren

Het is een trend om bedrijfsfeesten met een festivalthema te organiseren. Ook dan zijn deze sfeerbepalende hangmatten ideaal. Hoe leuk is het om even met je hangende buurman of -vrouw in gesprek te raken over het evenement en daarbij het relaxte ‘nooit meer naar huis’ gevoel te hebben?

Tropical Hangout hangmatten

Gepersonaliseerde eyecatchers

De hangmatten vallen positief op. Je kunt van deze situatie gebruik maken en ze laten aanpassen naar jouw huisstijl. De hangmatten zijn te huur en te koop in verschillende kleuren, maten en materialen. Je kunt zelfs een logo, bedrijfsnaam of naam van het evenement laten plaatsen op de hangmatten. Zelfs plankjes met op maat gemaakte bedrukking kunnen ze leveren. Deze worden bevestigd aan de bamboe-palen en dienen als tafeltje voor een hapje of drankje.

Tropical Hangout Branded

Duurzaam en stevig in balans

Fijne bijkomstigheid; de Tropical Hangout is gemaakt van duurzame materialen. De verschillende ontwerpen kenmerken zich door de stevigheid en goede balans. Ze kunnen op elke ondergrond worden geplaatst. Er zijn nog additionele items te huur of te koop zoals zonneschermen, houten vaten als bijzettafeltjes, hekken van bamboo en kussens. Zo maak je het zomerse plaatje compleet.

Ook hangmatten huren? Voor meer informatie over deze tropische verrassing, check tropicalhangout.com.

Ik ben Marijke den Heijer en heb eind 2016 de sprong in het diepe genomen en mijn bedrijf Den Heijer Events opgestart. Ik help succesvolle ondernemers met het organiseren van winstgevende workshops en events. Events organiseren is mijn passie. Altijd als er een event georganiseerd moest worden stond ik vooraan, zowel in mijn werk als privé. Het is zo heerlijk om nu, vanuit mijn eigen onderneming, met mijn enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit bedrijven te kunnen helpen!

4 Reacties

 1. Hyko Blokhaan

  Wauw, dat ziet er heel cool uit! Ideaal om een evenement een relaxte touch te geven 🙂

 2. Elise Kraandonk

  Leuk idee! Ik neem het mee voor volgende evenementen.

 3. Max Prevaes

  Beste Marieke,

  Ik zou graag in augustus een aantal hangmat installaties willen huren voor 4 dagen. We zitten te denken aan in totaal 12 hangmatten. Kunt u een schatting geven hoeveel dat gaat kosten? Het zal plaatsvinden in Utrecht.

  Met vriendelijke groet,
  Max Prevaes

 4. Hi Max, leuk dat je interesse hebt! Ik stuur je even een mail, dat is makkelijker.

Vragen of opmerkingen?