Hangmatten huren

Hangmatten als tropische verrassing

31 mei 2018

Geef je evenement een ontspannen en tropische uitstraling met kleurrijke en stevige hangmatten. Ideaal om het gesprek op te starten of juist om heerlijk te relaxen. 

Sfeervolle hangmatten huren

Het is een trend om bedrijfsfeesten met een festivalthema te organiseren. Ook dan zijn deze sfeerbepalende hangmatten ideaal. Hoe leuk is het om even met je hangende buurman of -vrouw in gesprek te raken over het evenement en daarbij het relaxte ‘nooit meer naar huis’ gevoel te hebben?

Tropical Hangout hangmatten

Gepersonaliseerde eyecatchers

De hangmatten vallen positief op. Je kunt van deze situatie gebruik maken en ze laten aanpassen naar jouw huisstijl. De hangmatten zijn te huur en te koop in verschillende kleuren, maten en materialen. Je kunt zelfs een logo, bedrijfsnaam of naam van het evenement laten plaatsen op de hangmatten. Zelfs plankjes met op maat gemaakte bedrukking kunnen ze leveren. Deze worden bevestigd aan de bamboe-palen en dienen als tafeltje voor een hapje of drankje.

Tropical Hangout Branded

Duurzaam en stevig in balans

Fijne bijkomstigheid; de Tropical Hangout is gemaakt van duurzame materialen. De verschillende ontwerpen kenmerken zich door de stevigheid en goede balans. Ze kunnen op elke ondergrond worden geplaatst. Er zijn nog additionele items te huur of te koop zoals zonneschermen, houten vaten als bijzettafeltjes, hekken van bamboo en kussens. Zo maak je het zomerse plaatje compleet.

Ook hangmatten huren? Voor meer informatie over deze tropische verrassing, check tropicalhangout.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

4 gedachten over “Hangmatten als tropische verrassing

  1. Wauw, dat ziet er heel cool uit! Ideaal om een evenement een relaxte touch te geven 🙂

  2. Beste Marieke,

    Ik zou graag in augustus een aantal hangmat installaties willen huren voor 4 dagen. We zitten te denken aan in totaal 12 hangmatten. Kunt u een schatting geven hoeveel dat gaat kosten? Het zal plaatsvinden in Utrecht.

    Met vriendelijke groet,
    Max Prevaes

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.