Hoe gaaf is dat op je evenement: tapijt met LED-verlichting!

13 mei 2015

Philips heeft iets gaafs ontwikkeld: tapijt met LED-verlichting. Dit kun je gebruiken als lichtshow of sfeerverlichting, maar ook als bewegwijzering. 

Producten met verlichting

Het valt me op dat ik regelmatig over verlichting blog. Het spreekt me blijkbaar erg aan. Lichtgevende tafelkleden, meubels en meubels met interactieve verlichting, intelligente armbanden en zelfs een spectaculaire, bewegende kroonluchter! Alsof dat al niet bijzonder genoeg is, komt er dus ook nog verlicht tapijt bij.

Philips komt met verlicht tapijt

Al twee jaar geleden kondigde Philips het al aan, maar onlangs op een beurs over verlichting in Amerika is het product daadwerkelijk gelanceerd. Uit het filmpje blijkt dat het ook echt tegen een stootje kan. Je kunt er gewoon overheen lopen en als iemand een drankje morst, dan blijven de lichtjes het gewoon doen. Wel zo handig met die borrels op evenementen 😉

Zet dit tapijt in op jouw evenement

Dit tapijt is ideaal voor evenementen over evenementenlocaties. Je kunt het dus inzetten voor looproutes of als bewegwijzering. Of je gebruikt het om je gasten te informeren over veranderingen in het programma of zalen. Naast de praktische mogelijkheden, kun je het ook gewoon inzetten als onderdeel van de aankleding of om een bepaalde sfeer te creëren, zoals op de foto hieronder.

vloerverlichting

Nou vraag ik me af of je een aantal van die producten kan combineren, voor één grote lichtshow. Op de vloer, aan het plafond met de kroonluchter, om je arm met de intelligente armbanden en met de meubels! 😀

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Volop inspiratie op EvenementContact

Op 12 februari bezocht ik voor het eerst het congres EvenementContact. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar na een paar uur veel mensen gesproken te hebben, ging ik volop inspiratie weer naar huis.

Lees verder

Intelligente armband zorgt voor interactie

Laat je publiek onderdeel zijn van een lichtshow of gebruik het als handig middel tijdens netwerkborrels. 

Lees verder

Je evenement vastgelegd in een tekening

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Lees verder

Een reactie plaatsen