Houten pop-up bankjes met verwarmde kussentjes

29 augustus 2017

Op Festivak kwam ik eens deze bankjes tegen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar de kussentjes warmen op zodra je er op gaat zitten. Je kunt ze dus het hele jaar inzetten op jouw evenement!

Ze noemen het zelf pop-up furniture, want je kunt het overal neerzetten. Creëer zo je eigen pop-up restaurant of plaats deze bankjes op jouw (bedrijfs)festival.

Pop-up restaurant vanuit de truck

Pop-up restaurant

Om het jezelf makkelijk te maken, kun je ook een truck huren. Met behulp van een set aan meubilair, tover je een grasveld om in een gezellige buitenrestaurant. In de truck zitten onder andere 30 bankjes (60 zitplekken), tafels en natuurlijk een buitenkeuken. De truck is voorzien van een fotodoek met een afbeelding van een weiland, zodat de truck geen doorn in het oog is. Het dient tegelijkertijd als achterwand bij de keuken.

Voor grote evenementen kun je het materiaal uit de truck uitbreiden met extra zitjes. Kijk voor meer informatie op soullmate.com en soullmateeventtruck.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Goodies gespot online: transformeer en creëer ruimte

Soms heb je alle ruimte op een locatie en soms is de ruimte beperkt. Of gebruik je een ruimte multifunctioneel. Daarom delen we dit keer items die je kunt transformeren. Lekker praktisch.

Lees verder
Chairwave stoelen

Stoelen van Chairwave stimuleren een praatje

Mensen die elkaar niet kennen, gaan niet zomaar naast elkaar zitten. Met de Chairwave moet dat wel. Alleen de stoelen naast een persoon zijn uitgeklapt. Zo stimuleer je een gesprekje tussen twee onbekenden.

Lees verder
Rollende DJ

Rollende DJ als entertainment

Ben je op zoek naar originele entertainment voor een feest of evenement? Denk eens aan de DJ Play-Mobiel, een rollende, interactieve en draadloze DJ.

Lees verder

Plaats een reactie