Opblaasbare kerk

Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk

15 juni 2015

Organiseer je een buitenevenement en wil je wat anders dan een gewone partytent? Wat dacht je van een opblaasbare kerk? 

Opblaasattracties zijn allang niet meer alleen voor kinderen. Ook in de evenementenbranche doen ze het goed. Niet om op te springen, maar als evenementlocatie! Weer eens wat anders dan een eenvoudige partytent. Je hebt ze in de vorm van domes, er worden feesten gevierd in luchtballonnen en je kunt een heus opblaaskerk huren.

De mogelijkheden

Ik zie het al helemaal voor me. Ergens in de natuur op een zomerse dag, overdag activiteiten buiten en ‘s avonds een evenement afsluiten in de opblaaskerk. Geen zorgen dat het te warm wordt, de raampjes kunnen open! Als je een feest wilt geven met een podium voor de DJ, kun je er zo’n 100 man kwijt.

Je kunt de opblaaskerk natuurlijk ook gebruiken voor een presentatie, workshop of een diner. Voor de liefhebbers is de kerk sinds kort ook in het roze verkrijgbaar! Voor meer informatie en de mogelijkheden ga naar Opblaasbarekerk.nl.

opblaaskerk_binnenkant

opblaaskerk_roze

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheid op evenementen

Interview: gastvrijheid hoeft niets te kosten

Met een goede gastvrijheid verbeter je de eventbeleving. Hoe kun je als eventplanner zorgen dat de gastvrijheid op het gewenste niveau is?

Lees verder

Salontafeltjes in retrostijl

Heb jij een evenement dat in het tekenstaat van het verleden? Ik vond een paar toffe salontafeltjes dat je je doet herinneren aan de jaren 80.

Lees verder

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder

4 gedachten over “Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk”

  1. Leuk om te horen! En graag gedaan. Het is een mooie eyecatcher. Hoop het eens in het echt te zien of op een eigen evenement in te zetten! 🙂

Een reactie plaatsen