Opblaasbare kerk

Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk

15 juni 2015

Organiseer je een buitenevenement en wil je wat anders dan een gewone partytent? Wat dacht je van een opblaasbare kerk? 

Opblaasattracties zijn allang niet meer alleen voor kinderen. Ook in de evenementenbranche doen ze het goed. Niet om op te springen, maar als evenementlocatie! Weer eens wat anders dan een eenvoudige partytent. Je hebt ze in de vorm van domes, er worden feesten gevierd in luchtballonnen en je kunt een heus opblaaskerk huren.

De mogelijkheden

Ik zie het al helemaal voor me. Ergens in de natuur op een zomerse dag, overdag activiteiten buiten en ‘s avonds een evenement afsluiten in de opblaaskerk. Geen zorgen dat het te warm wordt, de raampjes kunnen open! Als je een feest wilt geven met een podium voor de DJ, kun je er zo’n 100 man kwijt.

Je kunt de opblaaskerk natuurlijk ook gebruiken voor een presentatie, workshop of een diner. Voor de liefhebbers is de kerk sinds kort ook in het roze verkrijgbaar! Voor meer informatie en de mogelijkheden ga naar Opblaasbarekerk.nl.

opblaaskerk_binnenkant

opblaaskerk_roze

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Handige promotiestand voor elke locatie

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Lees verder
Organisatie

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder
Gadgets & Producten

Op bezoek bij RobotsNu voor een ontmoeting met Nao

Steeds vaker hoor je over robots die ingezet worden in fabrieken of in de zorg. Je kunt ook een robot inzetten op je evenement. Ik ging op bezoek bij RobotsNu om te horen wat de mogelijkheden zijn en om een robot eens in het echt te zien! 

Lees verder

4 gedachten over “Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk”

  1. Leuk om te horen! En graag gedaan. Het is een mooie eyecatcher. Hoop het eens in het echt te zien of op een eigen evenement in te zetten! 🙂

Een reactie plaatsen