Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Innovatie gespot: opblaasbare selfies, eetbare zakjes en vuurvazen

27 mei 2019

We hebben weer wat gave innovaties ontdekt. Opblaasbare poppetjes met je eigen gezicht, eetbare zakjes water en vazen waarmee je vuur kan blussen. Wow!

In onze maandelijkse rubriek ‘Innovaties gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt.

Een opblaasbare mini-me

Bij Event Inspiration zagen we deze hilarische opblaasbare poppetjes, gebaseerd op je eigen foto. Hoe tof is dat? Het is van 25inch. Je kunt een foto uploaden, een outfit en accessoires kiezen en dan krijg je je selfie opgestuurd. Ook als organisatie kun je dit weggeven aan je bezoekers of medewerkers. Vooraf als uitnodiging of achteraf als bedankje. Met een beetje creativiteit kun je hier hele leuke dingen mee doen en toepassingen voor verzinnen waardoor je de selfies onderdeel maakt van het evenement of fotomoment.

Opblaasbare selfie

Eetbare zakjes water

Jaren geleden las ik al eens dat er eetbare waterzakjes zijn uitgevonden. Eindelijk heb ik nu ook een bedrijf gevonden (Notpla) die dit levert, ook in Nederland.

Maar waarom ben ik enthousiast over de eetbare zakjes? Het is eigenlijk heel simpel: stel dat je het gebruikt voor water, dan heb je geen plastic meer nodig. Mensen kunnen het zakje opeten, dus je houdt geen afval over. Je kunt dit goed gebruiken voor sportevenementen. Naast water kun je het ook vullen met cocktails (leuk voor feesten en festivals) of sausjes voor bij de BBQ.

Brand blussen met een vaas

Samsung heeft de Fire Vase gelanceerd. Een vaas die in een klap een brand blus als je de vaas erin gooit. Dit heeft te maken met een oplossing die in de vaas zit verwerkt. De vaas ontploft en dooft direct het vuur. Het is een slim idee, omdat een vaas altijd in het zicht en binnen handbereik staat. Het is niet duidelijk of dit ooit verkrijgbaar is in Nederland, maar een product als dit zou een mooie weggever kunnen zijn. En bovendien ook interessant om op een evenement of eventlocatie neer te zetten.

Ben jij onlangs nog toffe innovaties tegenkomen die ook interessant zijn voor evenementen?

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Spraakwater

Spraakwater brengt gesprekken op gang

Netwerkbijeenkomsten die lastig op gang komen? Waar iedereen eigenlijk altijd dezelfde mensen spreekt, of dezelfde soort gesprekken hebt? Ben jij opzoek naar inspiratie om een netwerkbijeenkomst te activeren? 

Lees verder

Print je logo in een drankje

Wil jij je evenement customizen en meer doen dan je logo’s op banners en schermen projecteren? Print dan je logo in de drankjes! 

Lees verder

Volg jij je bezoekers wel goed op na een evenement?

Je hebt een succesvolle evenement georganiseerd en alle bezoekers waren laaiend enthousiast. Je imponeerde ze met het programma, de audiovisuele hoogstandjes en de originele giveaways… Maar hoe zorg je dat je bezoekers je niet vergeten en je top-of-mind blijft? Met deze tips draai je je hand er niet meer voor om. 

Lees verder

Plaats een reactie