standaard

Innovatieve standaard voor staand werken

5 april 2018

Nederlandse professionals zit veel. Achter een bureau, op de bank, maar ook op evenementen. Daar moet verandering in komen. Gelukkig zijn er handige tools zoals de Upstaa standaard.

Dat staat goed!

Staand werken, we moeten er toch echt aan geloven, ook op evenementen. Afwisselen tussen staan en zitten is het beste. Kom in beweging. Goed voor je spieren, doorbloeding en hersenen. En je kleding kreukt wellicht wat minder, een fijne bijkomstigheid. Iedereen kent wel die standaard hulpmiddelen als een verhoging voor je laptop en andere ergonomische toepassingen voor je werkplek. Een jong bedrijf uit Starnmeer heeft kortgeleden een innovatie geïntroduceerd op het gebied van staand werken: de Upstaa standaard. Perfect voor op je bureau of balie. En natuurlijk ideaal voor mensen die willen afwisselen met staand en zittend werken.

Standaard

Evenementen houding

Als eventplanner kom je veel op evenementen, beurzen en seminars. De slimme standaard is een ideale tool om in te zetten tijdens deze bijeenkomsten. De constructie is van hout en zonder lijm of schroeven eenvoudig in en uit elkaar te halen. En de hoogte is eenvoudig instelbaar, zodat het hulpmiddel geschikt is voor elke lengte. Compact, gezond en duurzaam. Onder je arm mee te nemen en zo in elkaar gezet. Dat voelt goed én ziet er goed uit. Maak van de standaard een eyecatcher op je stand of plaats deze in een booth waar je klanten ontvangt en presentaties kan laten zien. 

Kijk voor meer informatie op upstaa.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuw evenement opzetten
Organisatie

Hoe je een nieuw evenement handen en voeten geeft

Er zijn een aantal manieren om jouw nieuwe evenement handen en voeten te geven. In deze blog lichten wij er 3 uit.

Lees verder
festivalcaravans
Organisatie

Overnachten in festivalsfeer

Tegenwoordig willen we evenementen zoveel mogelijk in festivalsfeer neerzetten. Zit er een overnachting bij? Ook dat kan in festivalsfeer met deze kleurrijke caravans.

Lees verder
Locaties

Deze locaties halen buiten naar binnen

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Lees verder

Een reactie plaatsen