standaard

Innovatieve standaard voor staand werken

5 april 2018

Nederlandse professionals zit veel. Achter een bureau, op de bank, maar ook op evenementen. Daar moet verandering in komen. Gelukkig zijn er handige tools zoals de Upstaa standaard.

Dat staat goed!

Staand werken, we moeten er toch echt aan geloven, ook op evenementen. Afwisselen tussen staan en zitten is het beste. Kom in beweging. Goed voor je spieren, doorbloeding en hersenen. En je kleding kreukt wellicht wat minder, een fijne bijkomstigheid. Iedereen kent wel die standaard hulpmiddelen als een verhoging voor je laptop en andere ergonomische toepassingen voor je werkplek. Een jong bedrijf uit Starnmeer heeft kortgeleden een innovatie geïntroduceerd op het gebied van staand werken: de Upstaa standaard. Perfect voor op je bureau of balie. En natuurlijk ideaal voor mensen die willen afwisselen met staand en zittend werken.

Standaard

Evenementen houding

Als eventplanner kom je veel op evenementen, beurzen en seminars. De slimme standaard is een ideale tool om in te zetten tijdens deze bijeenkomsten. De constructie is van hout en zonder lijm of schroeven eenvoudig in en uit elkaar te halen. En de hoogte is eenvoudig instelbaar, zodat het hulpmiddel geschikt is voor elke lengte. Compact, gezond en duurzaam. Onder je arm mee te nemen en zo in elkaar gezet. Dat voelt goed én ziet er goed uit. Maak van de standaard een eyecatcher op je stand of plaats deze in een booth waar je klanten ontvangt en presentaties kan laten zien. 

Kijk voor meer informatie op upstaa.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

VR pod Sensiks

Stap in een andere wereld met de VR-cabine

Eigenlijk is het geen VR-cabine, maar een belevingscabine. Waar VR een onderdeel van is. De cabine zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant door meerdere zintuigen te prikkelen!

Lees verder

Opposuit: pakken met een opvallend printje

Je hebt ze misschien al eens tijdens de feestdagen voorbij zien komen: pakken met een opvallende print. Ze zijn er in allerlei soorten, dus ook leuk voor de hosts van jou evenement!

Lees verder

Een keer wat anders dan standaardstoelen? 5 Ideeën

Wil je een keer wat anders dan de traditionele opstelling van de stoelen op je evenement? Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder

Een reactie plaatsen