Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

standaard

Innovatieve standaard voor staand werken

5 april 2018

Nederlandse professionals zit veel. Achter een bureau, op de bank, maar ook op evenementen. Daar moet verandering in komen. Gelukkig zijn er handige tools zoals de Upstaa standaard.

Dat staat goed!

Staand werken, we moeten er toch echt aan geloven, ook op evenementen. Afwisselen tussen staan en zitten is het beste. Kom in beweging. Goed voor je spieren, doorbloeding en hersenen. En je kleding kreukt wellicht wat minder, een fijne bijkomstigheid. Iedereen kent wel die standaard hulpmiddelen als een verhoging voor je laptop en andere ergonomische toepassingen voor je werkplek. Een jong bedrijf uit Starnmeer heeft kortgeleden een innovatie geïntroduceerd op het gebied van staand werken: de Upstaa standaard. Perfect voor op je bureau of balie. En natuurlijk ideaal voor mensen die willen afwisselen met staand en zittend werken.

Standaard

Evenementen houding

Als eventplanner kom je veel op evenementen, beurzen en seminars. De slimme standaard is een ideale tool om in te zetten tijdens deze bijeenkomsten. De constructie is van hout en zonder lijm of schroeven eenvoudig in en uit elkaar te halen. En de hoogte is eenvoudig instelbaar, zodat het hulpmiddel geschikt is voor elke lengte. Compact, gezond en duurzaam. Onder je arm mee te nemen en zo in elkaar gezet. Dat voelt goed én ziet er goed uit. Maak van de standaard een eyecatcher op je stand of plaats deze in een booth waar je klanten ontvangt en presentaties kan laten zien. 

Kijk voor meer informatie op upstaa.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

originele keycords

Twee nieuwe keycords gespot

Vorige week waren we bij Promz.live en spotte we twee nieuwe en originele keycords. In deze blog vertellen we er meer over!

Lees verder

Kartonnen tafel die je zo onder je arm meeneemt

Deze kartonnen tafel neem je als koffertje onder je arm mee en klap je uit waar je maar wilt. Best handig! 

Lees verder

Lancering 4K-projectiescherm bij het NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum heeft een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: een 4K-projectie en decor in een hun grootste hallen. 

Lees verder

Plaats een reactie