Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Interactieve wolk van lampjes

27 oktober 2015

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Samenwerken

De wolk bestaat uit 1.000 werkende lampjes en nog eens 5.000 kapotte lampjes. Aan de werkende lampjes hangt een draadje om het licht mee aan en uit te doen. Bezoekers kunnen gezamenlijk onder de wolk staan en de lampjes aan en uit schakelen. Zo kunnen ze bliksem nabootsen of tegelijkertijd de wolk aan- of uitschakelen. Hiervoor moeten ze onderling wel communiceren, dus dat zorgt voor een leuke interactie onderling.

Het kan ook een prima middel zijn op een internationaal evenement. Want zoals de kunstenaar het mooi beschrijft:

“On a more symbolic level, CLOUD relies on the universal language of environmental imagery – despite language barriers, cultural differences, and geographic distance, rain clouds are understood by people all around the world.”

wolk_lampjes2

wolklampjes3

In de video zie je duidelijker hoe de wolk werkt en vooral; hoe leuk de mensen het vinden! 🙂

Het is een installatie van een kunstenaar, dus niet te koop of te huur. Maar Leuk voor evenementen die gaan over het weer, energie of the Cloud-technologie!

Via thisiscolossal.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele escape room

Een teambuildings spel voor grote groepen

Op zoek naar iets gaafs voor een teambuildingsdag met een grote groep? De Toolbox Experience kun je spelen op elke locatie tot wel 1.000 personen. Een spel dat spannend blijft voor elke deelnemer tot het eind.

Lees verder
Schommel huren evenement

Even ontspannen met de Silent Swing

Combineer een schommel met Silent Disco-koptelefoons en je hebt de Silent Swing. Een fijne manier om even te ontspannen op drukke evenementen.

Lees verder

Strtfstvl: de 3 leukste en vernieuwende theateracts

Twee dagen ondergedompeld worden in de wereld van straattheater bij Strtfstvl. Wat een vermaak! We delen de 3 leukste en vernieuwende theateracts.

Lees verder

Plaats een reactie