Interactieve wolk van lampjes

27 oktober 2015

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Samenwerken

De wolk bestaat uit 1.000 werkende lampjes en nog eens 5.000 kapotte lampjes. Aan de werkende lampjes hangt een draadje om het licht mee aan en uit te doen. Bezoekers kunnen gezamenlijk onder de wolk staan en de lampjes aan en uit schakelen. Zo kunnen ze bliksem nabootsen of tegelijkertijd de wolk aan- of uitschakelen. Hiervoor moeten ze onderling wel communiceren, dus dat zorgt voor een leuke interactie onderling.

Het kan ook een prima middel zijn op een internationaal evenement. Want zoals de kunstenaar het mooi beschrijft:

“On a more symbolic level, CLOUD relies on the universal language of environmental imagery – despite language barriers, cultural differences, and geographic distance, rain clouds are understood by people all around the world.”

wolk_lampjes2

wolklampjes3

In de video zie je duidelijker hoe de wolk werkt en vooral; hoe leuk de mensen het vinden! 🙂

Het is een installatie van een kunstenaar, dus niet te koop of te huur. Maar Leuk voor evenementen die gaan over het weer, energie of the Cloud-technologie!

Via thisiscolossal.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Foodtruckfestival

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder
Gastvrijheid evenementen

4 Manieren om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen

Een goed evenement bestaat uit meer dan een mooie locatie, lekker eten en sterke sprekers. Je evenement maak of kraak je met de gastvrijheid. Wij delen 4 manieren hoe je je evenement nog gastvrijer maakt.

Lees verder
Nieuwjaarsborrel oSeven

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Ik besloot er een kijkje te gaan nemen.

Lees verder

Een reactie plaatsen