Interactieve wolk van lampjes

27 oktober 2015

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Samenwerken

De wolk bestaat uit 1.000 werkende lampjes en nog eens 5.000 kapotte lampjes. Aan de werkende lampjes hangt een draadje om het licht mee aan en uit te doen. Bezoekers kunnen gezamenlijk onder de wolk staan en de lampjes aan en uit schakelen. Zo kunnen ze bliksem nabootsen of tegelijkertijd de wolk aan- of uitschakelen. Hiervoor moeten ze onderling wel communiceren, dus dat zorgt voor een leuke interactie onderling.

Het kan ook een prima middel zijn op een internationaal evenement. Want zoals de kunstenaar het mooi beschrijft:

“On a more symbolic level, CLOUD relies on the universal language of environmental imagery – despite language barriers, cultural differences, and geographic distance, rain clouds are understood by people all around the world.”

wolk_lampjes2

wolklampjes3

In de video zie je duidelijker hoe de wolk werkt en vooral; hoe leuk de mensen het vinden! 🙂

Het is een installatie van een kunstenaar, dus niet te koop of te huur. Maar Leuk voor evenementen die gaan over het weer, energie of the Cloud-technologie!

Via thisiscolossal.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Creëer subzaaltjes met opblaasbare domes

Wil je iets unieks organiseren en heb je een grote zaal tot je beschikking? Huur dan de opblaasbare domes in. Zo creëer je je eigen subzaaltjes!

Lees verder
Jelly kunst
Eten & Drinken

Het bestaat! Eetbare jelly kunst

Design is een veelgehoord topic in de mode- en interieurbranche. Toch wordt steeds vaker ook eten en drinken op deze manier gepresenteerd. Wat dacht je van eetbare jelly kunst?

Lees verder
Pinterest voor evenementen
Organisatie

Pinterest voor je evenement

Pinterest kan een heel interessant kanaal zijn om (nieuwe) bezoekers te werven voor je evenement. Als je nog niet goed weet hoe, lees dan deze tips.

Lees verder

Een reactie plaatsen