Je evenement in beeld vanuit de lucht

Met deze drone maak je voortaan de mooiste selfies. En dan niet alleen van jezelf, maar vooral van je gasten. Deze compacte vliegende camera legt het evenement vast vanuit de lucht!

Ja, je leest het goed. Berg je selfie stick maar op. Weg met die lamme armen. Geen gedoe meer om iedereen op de foto te krijgen.  Met deze gadget maak jij fantastische foto’s van je gasten én de omgeving op je evenement. Ultieme sfeerbeelden die doen vragen om meer. Allemaal binnen handbereik.

De oplossing van AirSelfie is een mini-drone met vier krachtige propellers en een 5 megapixel camera. Je bedient hem eenvoudig met je smartphone. De drone kan tot 20 meter hoog vliegen en je ‘pakt’ hem zo weer uit de lucht. Opstijgen, positioneren en ‘klik’. Dat is alles. De foto’s worden opgeslagen op een 4GB geheugenkaart. De beelden hebben meteen het optimale formaat om te delen op social media. En oh ja, de AirSelfie genereert zelf een wifi verbinding. Slim apparaatje, toch?

Extra exposure door mooie beelden

Deze coole gadget is een ideale investering in je standaard uitrusting als eventmanager. Leg de highlights van je evenement vast vanuit een bijzonder perspectief. De spectaculaire openingsact, speech, soundcheck van de band, het publiek, feestende bezoekers. Geschikt voor je portfolio en een beleving op zich. Plaats de video’s door op social media voor nog meer exposure. Wedden dat ze opvallen?

De AirSelfie bestel je via een pre-order op kickstarter.com. Dan heb je hem komende maart al in huis! Bekijk hier het filmpje over de AirSelfie.

Gerelateerde artikelen

Enthousiaste gastvrouw die blij wordt van tevreden gasten en met oog voor details het verschil maakt.
Met haar bedrijf MetMij Hostess&Eventbegeleiding zorgt zij voor een optimale gastvrijheid bij zakelijke evenementen,
door een professionele ontvangst, eventbegeleiding, communicatie en gastvrijheids trainingen te verzorgen. Haar passie: samen met de opdrachtgever zorgen voor die warme deken waarnaar men graag terugkeert.

Vragen of opmerkingen?