Je evenement in beeld vanuit de lucht

16 februari 2017

Met deze drone maak je voortaan de mooiste selfies. En dan niet alleen van jezelf, maar vooral van je gasten. Deze compacte vliegende camera legt het evenement vast vanuit de lucht!

Ja, je leest het goed. Berg je selfie stick maar op. Weg met die lamme armen. Geen gedoe meer om iedereen op de foto te krijgen.  Met deze gadget maak jij fantastische foto’s van je gasten én de omgeving op je evenement. Ultieme sfeerbeelden die doen vragen om meer. Allemaal binnen handbereik.

De oplossing van AirSelfie is een mini-drone met vier krachtige propellers en een 5 megapixel camera. Je bedient hem eenvoudig met je smartphone. De drone kan tot 20 meter hoog vliegen en je ‘pakt’ hem zo weer uit de lucht. Opstijgen, positioneren en ‘klik’. Dat is alles. De foto’s worden opgeslagen op een 4GB geheugenkaart. De beelden hebben meteen het optimale formaat om te delen op social media. En oh ja, de AirSelfie genereert zelf een wifi verbinding. Slim apparaatje, toch?

Extra exposure door mooie beelden

Deze coole gadget is een ideale investering in je standaard uitrusting als eventmanager. Leg de highlights van je evenement vast vanuit een bijzonder perspectief. De spectaculaire openingsact, speech, soundcheck van de band, het publiek, feestende bezoekers. Geschikt voor je portfolio en een beleving op zich. Plaats de video’s door op social media voor nog meer exposure. Wedden dat ze opvallen?

De AirSelfie bestel je via een pre-order op kickstarter.com. Dan heb je hem komende maart al in huis! Bekijk hier het filmpje over de AirSelfie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Op zoek naar leesvoer? 10 evenementenblogs om te volgen!

Voor als je het even rustig hebt of op zoek bent naar inspiratie: 10 evenementenblogs om te volgen. 

Lees verder
Mobiele escape room
Entertainment

Een teambuildings spel voor grote groepen

Op zoek naar iets gaafs voor een teambuildingsdag met een grote groep? De Toolbox Experience kun je spelen op elke locatie tot wel 1.000 personen. Een spel dat spannend blijft voor elke deelnemer tot het eind.

Lees verder
Event Design voor het Locatiecongres
Organisatie

Interview: Hoe Locatiecongres ontstond met behulp van het Event Canvas

Wat levert een Event Canvas sessie op? Op maandag 3 september vindt de eerste editie van het Locatiecongres plaats. Een nieuw evenement van Linda Kerkhoven, ook wel bekend van Linda op Locatie en de Locatietour. Om haar op weg te helpen met het concept van haar evenement, hebben we het Event Canvas ingezet. 

Lees verder

Een reactie plaatsen