Jeans tent

Duurzaam kamperen in tenten van oude jeans

23 mei 2018

Organiseer je een teamuitje of heisessie waarbij je wilt kamperen? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens naar deze tenten gemaakt van oude jeans.

BlueCamp

BlueCamp is een pilotproject van Blueloop, een kledingmerk die gerecyclede kleding verkoopt. De tenten bestaan uit 25% gerecyclede jeans. Het grondzeil is ook van een duurzame en gerecyclede stof.

Niet alleen de tenten is gemaakt van oud materiaal. Het hele camp wordt zo duurzaam mogelijk ontwikkeld. De groepstafel is gemaakt van een oud roerblad van een schip en het servies komt uit een oud, klein zeilbootje.

Jeans tenten

Teambuilding

Het kamp staat op een camping in Heeg, in Friesland. Mocht je je gasten wat luxe willen bieden, geen probleem. Je kunt kamperen van 1 tot 5 sterren qua luxe van de tent. Voor ontbijt en diner kan ook gezorgd worden. In totaal heeft het kamp 10 tweepersoonstenten. Als dat te klein is, heb dan nog even geduld. Ze overwegen namelijk om uit te breiden!

Kijk voor meer informatie op watersportcampingheeg.frl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Ontvang de blogs in je mailbox

Wil je wekelijks de blogs in je mailbox ontvangen? Superhandig, want je ziet in één overzicht waar we over geschreven hebben.

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag voor lunchtijd onze Weekly Digest.