Kartent: kartonnen tent

Kartent: kartonnen tenten

17 juni 2019

Deze tenten van karton zijn niet alleen duurzaam, je kunt ze ook nog eens bedrukken of je bezoekers erop laten tekenen.

Soms zijn er van die goodies waar ik zelf wel heel enthousiast over ben, maar waarvan twijfel of mensen dit zouden inzetten op zakelijke evenementen. Kartent is er zo een van. Tot er onlangs twee lezers mij tipte erover en toen besloot ik er toch maar over te schrijven. Het is blijkbaar toch een plekje op de site waard, dus hier gaan we! 🙂

Duurzaam kamperen

Een Kartent is een kartonnen tent voor twee personen wat je in principe eenmalig gebruikt. Dit is ontstaan omdat mensen vaak hele goedkope tentjes kopen en gewoon achterlaten na een festival. Dit zorgt voor enorme bergen plastic afval. Daar moest een oplossing voor komen en zo ontstond de Kartent.

Aangezien het helemaal van karton is, kun je het materiaal na gebruik gewoon upcyclen. En als je denkt: maar met een regenbuitje stort toch zo de tent in? Nee, want daar is natuurlijk over nagedacht. In het materiaal is ook houtvezel verwerkt. De tent is daardoor watervast.

Tekenen op de tent

Wat de tent extra leuk maakt, is dat je er eenvoudig op kan tekenen. Zo kunnen bezoekers er zelfs wat moois van maken en hun tent snel terugvinden. Je kunt dit ook onderdeel maken van een evenement. Dat je in het programma een moment inlast waarbij mensen even lekker los kunnen gaan met hun creativiteit.

Je kunt de tenten ook bedrukt bestellen. Dit is supertof, want hiermee kun je mensen op weg helpen met hun creativiteit. Beschrijf opdrachtjes op de tent of maak van de tenten een bijzonder kunstwerkje; leuk voor de foto’s!

Tekenen op kartonnen tent

De tenten worden voor je opgebouwd

Wat nog goed is om te weten is dat als je de tenten inzet op je evenement, dat deze door het bedrijf voor je worden opgezet. Dan hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. En voor de bezoekers ook fijn, ze kunnen zo hun tentje in.

Bied je je bezoekers toch liever wat meer comfort? Bekijk dan deze pop-up hotels.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

strandfeest organiseren

De leukste goodies voor een strandfeest

Ga jij een strandfeest organiseren? Deze goodies maken het feest compleet! Wat dacht je van bedrukte strandstoelen, sambaballen waarmee je cocktails kan shaken en een digitaal volleybalnet?

Lees verder
Mobiele silent disco

Ken jij de mobiele silent disco al? Handig voor rondleidingen!

Silent disco is bekend, maar ken je de mobiele versie daarvan al? Ideaal voor een uitje in het centrum of tijdens rondleidingen.

Lees verder
lamzac

Een zitzak in je broekzak

Dit is dus echt geweldig! Geen gedoe of gesleep meer met meubilair op je evenement, maar gewoon een opvouwbare zitzak die je vult met lucht en kan gebruiken als zitzak voor je gasten. Ik zie het al voor me als een chill out area op een indoor evenement of een festival!

Lees verder

Een reactie plaatsen