Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Kraskaart evenement

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

10 augustus 2017

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Leads genereren

Krassen en winnen blijft leuk! Op een zuil, voorzien van de huisstijl, kunnen de gasten heel simpel en snel ‘krassen’. Zij kunnen vervolgens hun gegevens achterlaten in verband met de te winnen prijzen, wat automatisch een overzicht aan leads genereert voor na het event. Maar dat geeft ook mogelijkheden tot een extra contactmoment. Bijvoorbeeld om de prijs op te halen en een bedankmail te sturen.

Mogelijkheden voor beursorganisatoren

Als je een beurs organiseert en een tevredenheidsonderzoek wilt doen, dan kun je ook een Kras & Win inzetten. De waardevolle informatie win je op laagdrempelige manier in bij de gasten, waarbij het spelelement een groot pluspunt is. Het blijft een voorwaarde om naar je gasten te luisteren en de feedback op een volgende beurs te implementeren om zo te blijven verbeteren. Het voordeel is dat gasten direct op de beurs feedback geven en dat niet achteraf meer hoeven te doen.

Kijk voor de vele mogelijkheden op kraskaartevents.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Verhalen vertellen met een tafel

Sony lanceerde in het voorjaar een nieuwe versie van een interactieve tafel. Daarmee bestuurt jouw bezoeker zelf de animatie op het scherm. Wat kun je ermee? 

Lees verder
Taxi evenement inclusief entertainment

Een taxi-ritje inclusief entertainment

Op zoek naar een taxi om jouw bezoekers te vervoeren van en naar je eventlocatie? Maak van het ritje een gezellige belevenis met Actie in de Taxi!

Lees verder
Rolstoelbank

Deze rolstoelbank biedt zitplaatsen en zorgt voor interactie

De rolstoelbank is een bankje dat je aan een rolstoel is bevestigd. Het biedt niet alleen zitplaatsen aan, maar zo is een praatje maken met elkaar een stuk eenvoudiger.

Lees verder

Plaats een reactie