Kraskaart evenement

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

10 augustus 2017

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Leads genereren

Krassen en winnen blijft leuk! Op een zuil, voorzien van de huisstijl, kunnen de gasten heel simpel en snel ‘krassen’. Zij kunnen vervolgens hun gegevens achterlaten in verband met de te winnen prijzen, wat automatisch een overzicht aan leads genereert voor na het event. Maar dat geeft ook mogelijkheden tot een extra contactmoment. Bijvoorbeeld om de prijs op te halen en een bedankmail te sturen.

Mogelijkheden voor beursorganisatoren

Als je een beurs organiseert en een tevredenheidsonderzoek wilt doen, dan kun je ook een Kras & Win inzetten. De waardevolle informatie win je op laagdrempelige manier in bij de gasten, waarbij het spelelement een groot pluspunt is. Het blijft een voorwaarde om naar je gasten te luisteren en de feedback op een volgende beurs te implementeren om zo te blijven verbeteren. Het voordeel is dat gasten direct op de beurs feedback geven en dat niet achteraf meer hoeven te doen.

Kijk voor de vele mogelijkheden op kraskaartevents.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Getekend Verslag

Leg je evenement vast met een illustrator

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Lees verder
Same Height Shoes feest

Iedereen is even lang met deze ‘same height shoes’

Met deze schoenen is iedereen even lang. Zo kunnen je eventbezoekers elkaar recht in de ogen aankijken. Het ziet er grappig uit, maar het is best een bijzonder idee!

Lees verder

Bewegende kroonluchter geeft fantastische lichtshow

Een bewegende kroonluchter met ruim 1.000 lampjes levert een fantastische lichtshow op!

Lees verder

Een reactie plaatsen