Kraskaart evenement

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

10 augustus 2017

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Leads genereren

Krassen en winnen blijft leuk! Op een zuil, voorzien van de huisstijl, kunnen de gasten heel simpel en snel ‘krassen’. Zij kunnen vervolgens hun gegevens achterlaten in verband met de te winnen prijzen, wat automatisch een overzicht aan leads genereert voor na het event. Maar dat geeft ook mogelijkheden tot een extra contactmoment. Bijvoorbeeld om de prijs op te halen en een bedankmail te sturen.

Mogelijkheden voor beursorganisatoren

Als je een beurs organiseert en een tevredenheidsonderzoek wilt doen, dan kun je ook een Kras & Win inzetten. De waardevolle informatie win je op laagdrempelige manier in bij de gasten, waarbij het spelelement een groot pluspunt is. Het blijft een voorwaarde om naar je gasten te luisteren en de feedback op een volgende beurs te implementeren om zo te blijven verbeteren. Het voordeel is dat gasten direct op de beurs feedback geven en dat niet achteraf meer hoeven te doen.

Kijk voor de vele mogelijkheden op kraskaartevents.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Ook toiletbezoekjes worden onderdeel van de eventbeleving

Er worden steeds weer nieuwe dingen bedacht om mensen te blijven verrassen en entertainen. Ook de toiletten ontkomen er niet aan. En dat is maar goed ook! 

Lees verder
TryLikes op Opening Minds

Toffe goodies gespot bij Opening Minds

Onlangs bezocht ik het evenement Opening Minds. Ik schreef over de tips die ik daar hoorde. Maar ik kwam er onverwachts ook hele leuke goodies tegen. Daarom een extra blog!

Lees verder
lichtgevende planten

In de toekomst gebruiken we planten als sfeerverlichting

Dat is bijzonder: planten die lichtgeven. Een mooie manier om ruimtes op je evenement aan te kleden. Sfeervol én groen!

Lees verder

Een reactie plaatsen