Kunstcaravan huren

Kunstcaravans: als slaapplek of eyecatcher

15 juli 2019

Laat jouw bezoekers overnachten op jouw evenement. En als je er iets bijzonders van wilt maken, huur je Kunstcaravans in. Is dat iets te gewaagd? Dan kun je het ook op andere manieren inzetten.

Overnachten op een evenement

Overnachten kan een heerlijk extraatje zijn voor jouw gasten. Dat ze na het evenement niet meer de auto in hoeven te stappen, maar lekker kunnen blijven. Zo kunnen ze nog een drankje doen ‘s avonds. En bij een eventueel programma op de tweede dag, ietsje later opstaan.

Hotels zijn er in overvloed en mobiele slaapmogelijkheden ook. Een caravan is over het algemeen wat minder luxe, maar je kunt het wel plaatsen waar je wilt en kan een hele leuke ervaring zijn. Laatst schreef ik al over vrolijk gekleurde caravans, maar de Kunstcaravan gaat nog een stapje verder.

Gewaagd maar onvergetelijk

Het is een gewaagde keuze en het moet natuurlijk wel echt bij je evenement en je bezoekers passen, maar bijzonder is het wel. Er zijn caravans vol knuffelberen of cassettebandjes of in de stijl van Van Gogh of in het thema van Batman of Barbie.

Caravan vol knuffelberen

Ook in te zetten als expositie

Ik vermoed dat veel van jullie dit iets te ver vinden gaan voor een overnachting op een zakelijk evenement. Dat begrijp ik. Maar je kunt er meer mee doen. Je kunt het inzetten als aankleding op je evenement, als expositieruimte, als fotohokje of als onderdeel van een activatie op een beurs. Laat je creativiteit erop los, want hier kun je echt wel iets gaafs mee doen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festivalchair met vraag

De FestivalChair als kruk, wand en om input te vragen

Je kent de kartonnen krukjes van FestivalChairs waarschijnlijk wel. Tijdens het Congrestival van Utrecht Marketing werden ze op een slimme manier ingezet.

Lees verder
Goodies spotten Locatietour

Goodies spotten bij de Locatietour

Op de Locatietour kun je niet alleen toffe locaties ontdekken, maar we doen er ook altijd genoeg inspiratie op. Het was weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder

Slimme tools om het netwerken leuker en handiger te maken

Er komen steeds meer mogelijkheden om evenementbezoekers leuker, maar vooral ook slimmer te laten netwerken. Vier tools op een rij. 

Lees verder

Een reactie plaatsen