Kunstcaravan huren

Kunstcaravans: als slaapplek of eyecatcher

15 juli 2019

Laat jouw bezoekers overnachten op jouw evenement. En als je er iets bijzonders van wilt maken, huur je Kunstcaravans in. Is dat iets te gewaagd? Dan kun je het ook op andere manieren inzetten.

Overnachten op een evenement

Overnachten kan een heerlijk extraatje zijn voor jouw gasten. Dat ze na het evenement niet meer de auto in hoeven te stappen, maar lekker kunnen blijven. Zo kunnen ze nog een drankje doen ‘s avonds. En bij een eventueel programma op de tweede dag, ietsje later opstaan.

Hotels zijn er in overvloed en mobiele slaapmogelijkheden ook. Een caravan is over het algemeen wat minder luxe, maar je kunt het wel plaatsen waar je wilt en kan een hele leuke ervaring zijn. Laatst schreef ik al over vrolijk gekleurde caravans, maar de Kunstcaravan gaat nog een stapje verder.

Gewaagd maar onvergetelijk

Het is een gewaagde keuze en het moet natuurlijk wel echt bij je evenement en je bezoekers passen, maar bijzonder is het wel. Er zijn caravans vol knuffelberen of cassettebandjes of in de stijl van Van Gogh of in het thema van Batman of Barbie.

Caravan vol knuffelberen

Ook in te zetten als expositie

Ik vermoed dat veel van jullie dit iets te ver vinden gaan voor een overnachting op een zakelijk evenement. Dat begrijp ik. Maar je kunt er meer mee doen. Je kunt het inzetten als aankleding op je evenement, als expositieruimte, als fotohokje of als onderdeel van een activatie op een beurs. Laat je creativiteit erop los, want hier kun je echt wel iets gaafs mee doen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Meubels en verlichting in één!

In december schreef ik over verlichte meubels voor tijdens de feestdagen. Ook de rest van het jaar zijn deze meubels een mooie aanvulling op jouw evenement. Helemaal als je ze zelf van kleur kunt veranderen!

Lees verder
Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder
Ludiek ontvangst

Vlog: meest ludieke ontvangst ooit op ShowKees

Ik bezocht een creatief festival vol makers die hun concepten tonen aan eventplanners. Het ontvangst was het meest spectaculaire van de dag. Ik werd ontvangen als een BN’er, supergaaf!

Lees verder

Plaats een reactie