Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Kunstcaravan huren

Kunstcaravans: als slaapplek of eyecatcher

15 juli 2019

Laat jouw bezoekers overnachten op jouw evenement. En als je er iets bijzonders van wilt maken, huur je Kunstcaravans in. Is dat iets te gewaagd? Dan kun je het ook op andere manieren inzetten.

Overnachten op een evenement

Overnachten kan een heerlijk extraatje zijn voor jouw gasten. Dat ze na het evenement niet meer de auto in hoeven te stappen, maar lekker kunnen blijven. Zo kunnen ze nog een drankje doen ‘s avonds. En bij een eventueel programma op de tweede dag, ietsje later opstaan.

Hotels zijn er in overvloed en mobiele slaapmogelijkheden ook. Een caravan is over het algemeen wat minder luxe, maar je kunt het wel plaatsen waar je wilt en kan een hele leuke ervaring zijn. Laatst schreef ik al over vrolijk gekleurde caravans, maar de Kunstcaravan gaat nog een stapje verder.

Gewaagd maar onvergetelijk

Het is een gewaagde keuze en het moet natuurlijk wel echt bij je evenement en je bezoekers passen, maar bijzonder is het wel. Er zijn caravans vol knuffelberen of cassettebandjes of in de stijl van Van Gogh of in het thema van Batman of Barbie.

Caravan vol knuffelberen

Ook in te zetten als expositie

Ik vermoed dat veel van jullie dit iets te ver vinden gaan voor een overnachting op een zakelijk evenement. Dat begrijp ik. Maar je kunt er meer mee doen. Je kunt het inzetten als aankleding op je evenement, als expositieruimte, als fotohokje of als onderdeel van een activatie op een beurs. Laat je creativiteit erop los, want hier kun je echt wel iets gaafs mee doen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Wasbaar papier

Interview: de mogelijkheden van wasbaar papier

We ontdekten onlangs dat er wasbaar papier bestaat. Dat klinkt heel handig, maar riep allerlei vragen bij ons op. Tijd voor een interview hierover!

Lees verder
Winegums van wijn

Winegums van… wijn!

Je ziet steeds vaker ijs met alcohol. Maar dat kan natuurlijk ook met snoepjes. Dit bedrijf maakt winegums van, ja ja, wijn!

Lees verder

Een portret in de vorm van een gedicht

Een foto van jezelf is leuk, maar wat dacht je van een gedicht over jezelf? Portretdichter Bert schrijft gedichten op basis van een persoonlijk interview.

Lees verder

Plaats een reactie