Slowbooth videos

Laat je product opvallen met de Slowbooth

27 oktober 2017

Met de Slowbooth kun je hilarische slowmotion videos maken. Dat is niet alleen leuk voor je bezoekers, maar het is ook een goede manier om je product onder de aandacht te brengen.

Meer dan een leuke terugblik voor bezoekers

Eerder dit jaar schreef ik al over de Slowbooth. Toen schreef ik hoe grappig het is om in te zetten voor bezoekers. Ze stappen het hokje in, kiezen wat leuke props uit en in 4 seconden maken ze een filmpje. Compleet met confetti.

Het filmpje krijgen ze opgestuurd en kunnen ze delen op social media. Een goede manier om terug te blikken op je evenement. Maar je kunt de Slowbooth nog slimmer inzetten!

Thierry nodigde me uit om het te laten zien.

Jouw product als middelpunt

Heb jij een product dat je onder de aandacht wilt brengen? Laat bezoekers op het evenement dan filmpjes maken met jouw product. Denk bijvoorbeeld aan een drankje waar ze een slokje van nemen of een hapje van een heerlijke snack. Na het evenement kun je een mooie compilatie laten maken van de leukste filmpjes en dit delen op social media. Hertog Jan deed het ook en het resultaat zie je in dit filmpje.

Wat nog wel goed is om te weten is dat bezoekers toestemming geven om het filmpje op social media te mogen gebruiken. Dit doen zij zodra ze het filmpje naar zichzelf sturen of op social media delen.

Kijk voor meer informatie op slowbooth.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Slowbooth. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Zo voer je de eventbeleving tot in de puntjes uit

Hoe zorg je voor een goede eventbeleving, zelfs bij de onvermijdelijke en onaantrekkelijke elementen van een evenement? Zoals de toiletten, het afval en hekwerken. Negeer het niet, maar besteed er juist meer aandacht aan! 

Lees verder
Mobiele boulder box

Boulderen in een box

Boulderen is helemaal in. Je klimt zonder touw korte stukjes op een wand. Met deze nieuwe BoulderBox klimt jouw bezoeker in een hokje. Je kunt hier allerlei leuke spelelementen aan toevoegen om het nog leuker te maken.

Lees verder
Pumps taart

Pumps en tassen in de stijl van taartjes

Pumps in de stijl van chocoladetaart of kersenvlaai. Een geweldige finishing touch voor de hostessen van jouw evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen