Slowbooth videos

Laat je product opvallen met de Slowbooth

27 oktober 2017

Met de Slowbooth kun je hilarische slowmotion videos maken. Dat is niet alleen leuk voor je bezoekers, maar het is ook een goede manier om je product onder de aandacht te brengen.

Meer dan een leuke terugblik voor bezoekers

Eerder dit jaar schreef ik al over de Slowbooth. Toen schreef ik hoe grappig het is om in te zetten voor bezoekers. Ze stappen het hokje in, kiezen wat leuke props uit en in 4 seconden maken ze een filmpje. Compleet met confetti.

Het filmpje krijgen ze opgestuurd en kunnen ze delen op social media. Een goede manier om terug te blikken op je evenement. Maar je kunt de Slowbooth nog slimmer inzetten!

Thierry nodigde me uit om het te laten zien.

Jouw product als middelpunt

Heb jij een product dat je onder de aandacht wilt brengen? Laat bezoekers op het evenement dan filmpjes maken met jouw product. Denk bijvoorbeeld aan een drankje waar ze een slokje van nemen of een hapje van een heerlijke snack. Na het evenement kun je een mooie compilatie laten maken van de leukste filmpjes en dit delen op social media. Hertog Jan deed het ook en het resultaat zie je in dit filmpje.

Wat nog wel goed is om te weten is dat bezoekers toestemming geven om het filmpje op social media te mogen gebruiken. Dit doen zij zodra ze het filmpje naar zichzelf sturen of op social media delen.

Kijk voor meer informatie op slowbooth.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Slowbooth. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Foodtruckfestival
Organisatie

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder
Adrenalator
Entertainment

Adrenalator: een adrenalinestoot op je evenement

Met een spectaculaire attractie daag je je gasten uit hun grenzen te verleggen. Verras jong en oud met een fysieke uitdaging. De onvermijdelijke stoot adrenaline krijgen ze er gratis bij!

Lees verder
Organisatie

Volop inspiratie op EvenementContact

Op 12 februari bezocht ik voor het eerst het congres EvenementContact. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar na een paar uur veel mensen gesproken te hebben, ging ik volop inspiratie weer naar huis.

Lees verder

Een reactie plaatsen