Laat producten zweven

Laat producten zweven op je stand

5 januari 2016

Wil je dit jaar iets bijzonders op je stand? Laat producten zweven! Wat je ook maar wilt; taarten, bordspellen, lampen, boeken of laptops. 

Het lijkt bijna magisch. Crealev uit Eindhoven bedacht een slimme manier om dit voor elkaar te krijgen. Ze gebruiken magneten die zich van elkaar afstoten. In principe kun je er elk product voor gebruiken dat niet zwaarder is dan 10 kilo.

Bekijk hieronder hoe het eruit ziet.

De magneten zijn te koop in diverse afmetingen. Ook kunnen ze met je meedenken over een stand/display helemaal in jouw huisstijl.

Via thecreatorsproject.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Brommerbios
Gadgets & Producten

Brommerbios: een bioscoop op wieltjes

Wil je een film vertonen op jouw evenement? Deze Brommerbios kun je (bijna) overal neerzetten. Ideaal voor in een subzaal of op een bedrijfsfestival.

Lees verder
Zwevend vergaderen
Organisatie

Zwevend vergaderen in het bos

Effectief vergaderen doe je op een inspirerende plek. Als je echt iets bijzonders wilt doen, ga je met je team Skogsfloaten. Oftewel: zwevend vergaderen in het bos.

Lees verder
Entertainment

Eenvoudig foto’s delen met de PhotoTap polsband

Als bezoeker word je continu geprikkeld op een evenement. Je komt andere mensen tegen, er is muziek, eten en drinken, je wordt op bepaalde tijden ergens verwacht. Kortom, een bezoeker wordt continu afgeleid en ziet waarschijnlijk niet jouw mooie banners, logo’s of boodschap voorbij komen. Gelukkig is er het handige apparaatje PhotoTap.

Lees verder

Een reactie plaatsen