LED-lanyards

Communiceer met je bezoekers met LED-lanyards

Deze nieuwe LED-lanyards van Crowdled kunnen van licht veranderen. Niet omdat het zo mooi is, maar vooral omdat het zo nuttig is. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld een seintje geven als er een nieuwe sessie begint.

Je kent het concept waarschijnlijk al wel: verlichte armbanden waardoor je bezoekers kan laten weten als er een sessie begint. Of een winnaar selecteren uit het publiek, mensen verdelen in groepen of gewoon een mooie lichtshow geven tijdens een optreden. Je kunt nu precies hetzelfde doen met deze lanyards.

Zit zelf aan de knoppen

Het handigste is dat je zelf aan de knoppen kunt zitten en de kleuren kunt veranderen. Loopt een sessie uit? Zorg dan dat de lanyard rood knippert. Zo kun je eenvoudig inspelen op wat er op de vloer speelt en communiceren met je bezoekers.

De LED-lanyards zijn te bedrukken met logo’s en teksten. Kijk voor meer informatie op crowdled.net.

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?