LED-lanyards

Communiceer met je bezoekers met LED-lanyards

30 november 2017

Deze nieuwe LED-lanyards van Crowdled kunnen van licht veranderen. Niet omdat het zo mooi is, maar vooral omdat het zo nuttig is. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld een seintje geven als er een nieuwe sessie begint.

Je kent het concept waarschijnlijk al wel: verlichte armbanden waardoor je bezoekers kan laten weten als er een sessie begint. Of een winnaar selecteren uit het publiek, mensen verdelen in groepen of gewoon een mooie lichtshow geven tijdens een optreden. Je kunt nu precies hetzelfde doen met deze lanyards.

Zit zelf aan de knoppen

Het handigste is dat je zelf aan de knoppen kunt zitten en de kleuren kunt veranderen. Loopt een sessie uit? Zorg dan dat de lanyard rood knippert. Zo kun je eenvoudig inspelen op wat er op de vloer speelt en communiceren met je bezoekers.

De LED-lanyards zijn te bedrukken met logo’s en teksten. Kijk voor meer informatie op crowdled.net.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Silent disco voor presentaties

Silent Disco voor presentaties: tips

Silent Disco inzetten voor presentaties is superhandig, maar je moet het wel goed voorbereiden en aanpakken. In deze blog delen we een aantal tips.

Lees verder
muzikale wrap-up

Interview: komisch confronteren met een muzikale wrap-up

Weet jij al wat een muzikale wrap-up is? Of vraag je je misschien af wat de meerwaarde hiervan is voor een evenement? Ik interviewde de muzikale comédienne Barbara Breedijk hierover.

Lees verder
Inhaken op een ander evenement

Inhaken op een ander evenement: zo doe je dat

In plaats van een eigen evenement organiseren, kun je ook inhaken op een bestaand evenement. Dat biedt een aantal voordelen. Wij zagen een mooi voorbeeld hiervan.

Lees verder

Plaats een reactie