LED-lanyards

Communiceer met je bezoekers met LED-lanyards

30 november 2017

Deze nieuwe LED-lanyards van Crowdled kunnen van licht veranderen. Niet omdat het zo mooi is, maar vooral omdat het zo nuttig is. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld een seintje geven als er een nieuwe sessie begint.

Je kent het concept waarschijnlijk al wel: verlichte armbanden waardoor je bezoekers kan laten weten als er een sessie begint. Of een winnaar selecteren uit het publiek, mensen verdelen in groepen of gewoon een mooie lichtshow geven tijdens een optreden. Je kunt nu precies hetzelfde doen met deze lanyards.

Zit zelf aan de knoppen

Het handigste is dat je zelf aan de knoppen kunt zitten en de kleuren kunt veranderen. Loopt een sessie uit? Zorg dan dat de lanyard rood knippert. Zo kun je eenvoudig inspelen op wat er op de vloer speelt en communiceren met je bezoekers.

De LED-lanyards zijn te bedrukken met logo’s en teksten. Kijk voor meer informatie op crowdled.net.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Escape Room in de stad

Een escape room in de stad

Escape rooms hoeven niet alleen maar plaats te vinden in hokjes en kleine kamertjes. Ook een stad is een zeer geschikte plek om puzzels op te lossen!

Lees verder
Hologram sneaker

Goodies gespot online: hologrammen, slimme speakers en een donut-pooltafel

We hebben wat bijzondere goodies gespot. Hologrammen om op te vallen met je merk, speakers waar bezoekers vragen aan kunnen stellen en een pooltafel in de vorm van een donut. 

Lees verder

Een strandfeest zonder stress over het weer

Als je een keer behoefte hebt aan een strandlocatie, maar niet afhankelijk wilt zijn van het wisselvallige weer, kijk dan eens naar Strand Binnen.

Lees verder

Een reactie plaatsen