LED-scherm bus

Handig en leuk: een lED-schermbus

25 november 2019

Ideaal voor als je iets wilt communiceren met de bezoekers en het er ook nog leuk moet uitzien: de LED-schermbus.

Koffie en eten serveren vanuit een busje zijn we al helemaal gewend, maar waarom dan niet ook een LED-scherm combineren met een busje? De LED-schermbus zorgt ervoor dat jouw bezoekers de boodschap niet kunnen missen. Er is naast de gele Volkswagen ook een TukTuk in lichtblauw.

Ledschermbus

Hoe zet je het in?

Je kunt de bus bijvoorbeeld inzetten op de route naar het evenement als bewegwijzering. Ideaal als er een punt is waar het onduidelijk is welke kant mensen op moeten.

Of gebruik het om het programma van het evenement te communiceren en wissel het eventueel af met andere informatie en mooie beelden.

Het is ook mogelijk om er video’s op af te spelen. Gewoon voor op de achtergrond of zet het in als mini-bioscoop. Mogelijkheden genoeg dus!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een mini-bar van een gehalveerde oldtimer Mini

De kofferbak van deze oldtimer Mini’s zijn omgetoverd tot mini-bar. Het ziet er niet alleen leuk uit, het kan ook een uitkomst zijn als je iets met auto’s wilt doen, maar een Mini net te groot is om binnen te krijgen.

Lees verder
Interactive mapping

The Map Docs doen onderzoek voor jou op evenementen

Dit idee heb je misschien al eens voorbij zien komen: een wand met vragen waar bezoekers met stickers hun mening kunnen geven. The Map Docs helpen je erbij!

Lees verder
KLM Bonding Buffet

Bonding buffet: zo krijg je onbekende mensen bij elkaar aan tafel

Een ludiek idee van de KLM om mensen met elkaar te verbinden. Deze buffettafel komt pas naar beneden als elke stoel bezet is.

Lees verder

Plaats een reactie