lichtgevende planten

In de toekomst gebruiken we planten als sfeerverlichting

5 januari 2018

Dat is bijzonder: planten die lichtgeven. Een mooie manier om ruimtes op je evenement aan te kleden. Sfeervol én groen!

Onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben planten gecreëerd die licht geven. Ze hopen zelfs in de toekomst straatlampen te kunnen vervangen met bomen.

Sfeervolle verlichting op evenementen

De techniek laat ik even voor wat het is, maar het zou heel goed kunnen dat je in de toekomst  planten kan inzetten die licht geven. Dat lijkt me een heel mooi gezicht!

Het onderzoek is nog in een beginfase, dus het zal nog even op zich laten wachten. Maar aangezien ze ambitieuze plannen hebben, ziet het er naar uit dat het slechts een kwestie van tijd is.

Via FreshGadgets

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Chefpops Lolly

Chefpops lolly’s: een smaakfeestje!

Handgemaakte lolly’s met mooie, eerlijke ingrediënten die zoveel mogelijk afkomstig zijn van duurzame teelt. Een klein luxe smaakfeestje en een onthaast momentje voor jouw gasten (of voor jezelf!).

Lees verder
Efteling voor zakelijk evenement

Al gedacht aan de Efteling als eventlocatie?

De Efteling is meer dan een pretpark met sprookjesbos. Ze hebben namelijk ook veel theaters en zalen die je kunt huren voor je evenement.

Lees verder

Van gewone kiekjes naar 360 graden fotografie

Een evenement wil je het liefst laten vastleggen en meestal loopt er wel in ieder geval wel een fotograaf rond. Als je iets heel bijzonders wilt doen, kies dan voor 360 graden fotografie. 

Lees verder

Een reactie plaatsen