lampionen met led-verlichting

Een lichtshow van lampionnen

9 augustus 2019

Lampionnen zijn erg sfeervol op een evenement. Deze lampionnen met LED-verlichting kun je van kleur laten veranderen, zelfs op de maat van de muziek.

Bij EventSummit zag ik ze hangen, de lampionnen. Bij de entree. Helaas kwamen ze daar niet helemaal tot hun recht, want het was nog ochtend en dus veel te licht. De lampionnen van PartyLights worden juist gaaf als het donker is.

Feestelijk plafond

De LED-lampionnen hangen in rijen op het plafond. Door ze van kleur te laten veranderen op de muziek, wordt het een soort verlichte dansvloer maar dan ondersteboven. Bekijk onderstaande video om er beter beeld bij te krijgen.

Je kunt de kleuren net als hierboven flink veranderen als een soort lichtshow op maat van de muziek. Als je dat te druk vindt, kun je het ook gewoon als sfeerverlichting inzetten die je af en toe van kleur laat veranderen. Het liefst natuurlijk helemaal in lijn met de rest van de verlichting of aankleding.

Wat ook een leuk idee is, om het op een outdoor evenement te hangen. Overdag lijken het gewone, witte lampions en ‘s avonds is het ineens een verrassing als het meer is dan dat!

We hebben meer toffe goodies gevonden qua verlichting. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van iets wat past bij jouw evenement, laat het ons weten via ons zoekhulp-formulier. We denken graag met je mee.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Lees verder
Touchscreen marketing als beursstopper

Touchscreen marketing als beursstopper

Hoe zorg je dat mensen je beurs niet voorbijlopen? Een van de manieren is door touchscreen marketing in te zetten. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanpak van Mora op Horecava vorig jaar.

Lees verder
wat je kunt leren van festivals

Wat je van festivals kan leren

Inspiratie voor je evenement vind je overal. Ook op festivals. Ik bezocht Gestrand en bekeek wat er zo sterk is aan festivals en wat we hiervan kunnen meenemen bij het organiseren van congressen.

Lees verder

Plaats een reactie