lampionen met led-verlichting

Een lichtshow van lampionnen

9 augustus 2019

Lampionnen zijn erg sfeervol op een evenement. Deze lampionnen met LED-verlichting kun je van kleur laten veranderen, zelfs op de maat van de muziek.

Bij EventSummit zag ik ze hangen, de lampionnen. Bij de entree. Helaas kwamen ze daar niet helemaal tot hun recht, want het was nog ochtend en dus veel te licht. De lampionnen van PartyLights worden juist gaaf als het donker is.

Feestelijk plafond

De LED-lampionnen hangen in rijen op het plafond. Door ze van kleur te laten veranderen op de muziek, wordt het een soort verlichte dansvloer maar dan ondersteboven. Bekijk onderstaande video om er beter beeld bij te krijgen.

Je kunt de kleuren net als hierboven flink veranderen als een soort lichtshow op maat van de muziek. Als je dat te druk vindt, kun je het ook gewoon als sfeerverlichting inzetten die je af en toe van kleur laat veranderen. Het liefst natuurlijk helemaal in lijn met de rest van de verlichting of aankleding.

Wat ook een leuk idee is, om het op een outdoor evenement te hangen. Overdag lijken het gewone, witte lampions en ‘s avonds is het ineens een verrassing als het meer is dan dat!

We hebben meer toffe goodies gevonden qua verlichting. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van iets wat past bij jouw evenement, laat het ons weten via ons zoekhulp-formulier. We denken graag met je mee.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder
Pepernoten in bijzondere smaken

Pepernoten strooien met de meest bijzondere smaken

Ben je nog op zoek naar een bijzondere lekkernij voor een evenement in sinterklaasthema? De Pepernotenfabriek maakt pepernoten in allerlei verrassende smaken.

Lees verder

Een portret in de vorm van een gedicht

Een foto van jezelf is leuk, maar wat dacht je van een gedicht over jezelf? Portretdichter Bert schrijft gedichten op basis van een persoonlijk interview.

Lees verder

Een reactie plaatsen