Met Bird wordt presenteren een stuk leuker en eenvoudiger

28 januari 2016

Zo gebruiksvriendelijk je tegenwoordig een mobieltje of tablet bediend, zo eenvoudig moet het ook zijn om grote schermen te bedienen. Dat kan dan ook met de ‘ring’ BIRD.

Geen gedoe meer met een muis en de pointers zijn best oke, maar dat kan veel innovatier en handiger dachten ze bij MUV Interactive. Met de wearable BIRD aan je vinger bedien je heel natuurlijk en eenvoudig je presentatie. Hoe groot het scherm ook is waar je voor staat en vanaf maximaal zo’n 30 meter afstand. Je verbindt via BlueTooth met een laptop of mobile device. Vervolgens kun je dankzij de 10 sensoren bijvoorbeeld ‘swipen’ door de slides door van links naar rechts te bewegen. Of in- of uitzoomen op een plaatje door een simpele beweging met je duim en wijsvinger.

bird_presenteren

Dat klinkt al ideaal, maar er zijn meer mogelijkheden:

  • je kunt meerdere schermen tegelijk bedienen,
  • meerdere mensen (max 10) kunnen tegelijkertijd het scherm bedienen (handig als je mede-sprekers hebt),
  • je kunt er mee tekenen,
  • en je kunt er zelfs drones mee besturen!

Als je nou dolenthousiast bent geworden, maar zelf geen evenementen organiseert of spreekt op evenementen; je kunt dit ook prima thuis gebruiken om apparaten mee te bedienen 😉

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Interview: ludieke marketing voorafgaande aan je evenement

Een interview met Frank Paats met 3 leuke voorbeelden hoe je guerrilla marketing voorafgaande aan je evenement kunt inzetten.

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder
Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Lees verder

Plaats een reactie