Met deze globe trek jij de aandacht!

17 november 2016

Hoe trek je aandacht op een evenement voor een product? Zet bijvoorbeeld deze ShowGlobe in. Een enorme bal waar je producten en zelfs mensen in kunt tentoonstellen. 

Vraag jij je wel eens af hoe je de aandacht moet trekken bij je evenement? Aandacht voor een spreker, of voor een product wat je opdrachtgever lanceert? Je wilt vast iets meer dan de gemiddelde interesse wekken, gok ik. Ja toch? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van heel menselijke eigenschap. We zijn namelijk allemaal van nature nieuwsgierig aangelegd. Dus… Presentatie is alles!

Je kunt een product natuurlijk ergens neerzetten en tentoonstellen. Je kunt een spreker een podium geven, een promotieteam tussen een paar banners plaatsen of een artiest op een plein zijn kunsten laten vertonen. Maar gaat dat voldoende opvallen? Dat is de grote vraag. Wat je ook kunt doen is; zorgen voor een eyecatcher!

De ShowGlobe

Met de ShowGlobe voeg je iets ‘ongewoons’ toe aan de omgeving van je evenement en trek je als vanzelf de aandacht. En als je die te pakken hebt, creëer je kansen. Kansen om te shinen!

De ShowGlobe is een enorme bal waarin producten of zelfs mensen kunnen worden tentoongesteld.  Door de continue lucht toevoer is het voor de ‘bewoner’ mogelijk om zonder problemen langere tijd in de globe te verblijven. Hoe gaaf is dat!? Er zijn twee formaten beschikbaar. Eén van 4 meter doorsnede en één van 5 meter. De 4 meter globe heeft een sluis waardoor men in de bal kan komen.

Ideeën

Er zijn allerlei mogelijkheden om de globe bij je evenement in te zetten; als podium voor DJ of artiest, voor productpresentaties, voor een presentatie vanuit de bal of als gigantische levende kerstbal! Vul hem met ballonnen, zet er een trampoline in, licht hem uit in het donker. De mogelijkheden zijn eindeloos! De mannen van ShowGlobe denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Huur je de ShowGlobe in, dan krijg je de op- en afbouw én begeleiding erbij. De huur gaat per dagdeel van 4 uur. Een vlakke ondergrond is nodig. De bal kan vastgezet of verzwaard worden tegen de wind. Veiligheid voor alles.

Een voorbeeld

Bekijk dit filmpje ter inspiratie van wat je met de ShowGlobe kunt doen. In dit voorbeeld spelen ze het spel ‘Catch the balloon’.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan op www.aquabubble.nl en vraag naar de mogelijkheden.
P.s. ze hebben nog veel meer leuke producten te huur voor wateractiviteiten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventlocatie tenten

Een eventlocatie bestaande uit tenten

Deze eventlocatie bestaat uit alleen maar tenten. Een vaste locatie, in het bos midden in het land. Ideaal voor een bedrijfsfestival of -feest.

Lees verder

Zo houd je je hoofd koel als eventmanager

Als eventmanager breekt het zweet je weleens uit. Met deze gadget houd je je hoofd koel.

Lees verder

Ook toiletbezoekjes worden onderdeel van de eventbeleving

Er worden steeds weer nieuwe dingen bedacht om mensen te blijven verrassen en entertainen. Ook de toiletten ontkomen er niet aan. En dat is maar goed ook! 

Lees verder

Een reactie plaatsen